ked si nasadim kontaktne sosovky velmi ma y nich skrabu oci a citim cih velmi nie su pohodlne ale predtym ked som mala dvojtyzdnove boli v poriadku kupila som si nove a nastalo toto poradte mi.dakujem
skrabu ma oci z kontaktnych sosoviek
no vtipne
poskrab ich aj ty
mam znacku gohnson&gohnson asi
ejbfgvdmnfe
lenze ked zmenim znacku uz som zaplatila dost za tie nechcem ich len tak nechat neviem mna to proste nechce prejst ked to mam aj dlhsie nechapem to
aj mne sa to stáva , tak vždycky čakám kým ma to prejde, každé ráno skoro mi z toho tečú slzy ale vačšinou to o niekoľko minút sekúnd prejde. A predtým než si ich nasadzuješ, musíš sa presvedči´t či nie sú naopak, či tam nie je nejaká načistota a musíš ich vyčistitť. Dos´t možné je aj to že ti jednoducho nesedí značka šošoviek... treba vyskúšať iné.
a nie je to preto ze mas suche oci, aj mna skrabu oci ale az podvecer ked ich mam dlho v ociach albo ked som v klimatizovanych priestoroch... kontaktoligicka by ti mala predat kvapky do oci na zvlhcenie, ja mam Fresh, stali sice 250 sk ale pomahaju...
nedala si si ich naruby alebo nejaka spinka by tom mohla byt? este moze ze ak si dlhodobo nosila dvojtyzdnove, tak oko neznesie mesacne, mesacne obsahuju menej vody ale nemal by tam byt az taky rozdiel. alebo este nemusis mat spravnu velkost alebo zakrivenie ssosoviek. ine ma zatial nenapada.
nie tie iste som si kupila mesacne nevies mi pomoct co mam robit