Len silná nečakaná menštruácia alebo..... ?

Príspevok v téme: Len silná nečakaná menštruácia alebo..... ?
babynka

Menštruáciu mávam pravidelnú cca 4 dni, slabú a po vysadení antikoncepsie (pred 5 mesiacmi) citim bolestivejšie aj kedy mám ovuláciu. Tento mesiac som ju ale nejak nezaznamenala, rsp. necakam na nu presne ale vedela som, ze okolo 18teho som ju mala mať. Rátam si to od vtedy, čo neberiem antikoncepciu aby som vedela kedy mám plodné dni - kvoli inym antikoncepcnim "opatrniam".. to som ale odskocila.
Pred tromi dňami ma začalo pobolievať podbruško, vedela som, že na menštruáciu je priskoro a pripisovala som to omeškanej ovulacii. Večer som začala mať ale špinenie a už dva dni silno krvacam a mam strašné bolesti. Neviem či od bolesti ale býva mi počas dna aj nevolno a toči sa mi hlava.
Môže to byť len silná nečakaná menštruácia a nemám sa tým zbytočne zaťažovať? ani som neprechladla ani nemám ťažké obdobie...

Weva

ono este sa ti len moze upravovat cyklus - moze to chvilku trvat a mne sa po vysadeni HAK vratila postupne menstruacia so vsetkymi bolestami a strastami (tak zalezi i od toho aku si mavala predtym).
Neznepokojuj sa, ale chod radsej k lekarovi - za to nic nedas a naco sa zbytocne trapit. Drzim palce..;