Ahojte :) Mňa by zaujímalo, ako to bolo u vás dámy s vaginálnym orgazmom. Či ste ho vždy dosahovali bez problémov, alebo to prišlo až po určitom čase, alebo pri inom partnerovi, alebo pomohli nejaké cvičenia. Hm? :)
Vaginálny orgazmus
ja sa teda mam :)
so svojím ex som bola bezmála 7 rokov.. vaginálny orgazmus som dosiahla jeden jedinýkrát za tú dobu pri milovaní (pri prstovaní to nebolo o nič lepšie) a ani klit. orgazmus sa mi nedaril s ním (vždy som sa musela urobiť sama) - ani prstami, ani ústami,.. boli sme spolu od mojej 19tky do 25,5 roku, on bol o 16mes mladší.. predomnou nikoho nemal..
s terajším priateľom to prišlo pri druhom milovaní, rok a pol po rozchode s ex (on je mladší o 5 mesiacov).. pri väčšine milovaní s ním to príde, a to aj niekoľkokrát po sebe.. a čo sa klitorisu týka - učí sa :) mal len krátku dobu jednu partnerku predo mnou (alebo skôr medzi mnou, keďže sme spolu boli chvíľu aj v 18tich :)
asi sme s tým prvým neboli kompatibilní :D cvičiť cvičím akurát nepravidelne pilates na brušné svalstvo.. skôr mám pocit, že cítim veľa lásky a som úplne uvoľnená a užívam si to.. žiadne hrotenie :)
sllnniecckoo odpoved..ja som mala niekolko partnerov a bola som sedem rokov vo vztahu a nic, po porode nic, no po tridsiatke sa to u mna zmenilo. Starsie kolegyne mi to tiez potvrdili, ze vekom je to lepsie...myslim, ze bola chyba v tom, ze partneri boli rychlo hotovy. Novy partner je \\\"na dlhsie trate\\\" a je to naozaj o inom. Takze na chut sexu som prisla az vekom...odporucam antikoncepciu, aby si nemala stresaky, ze otehotnies,predohry a neponahlaj to. Pride to samo. Ja som to dlhe roky predstierala a kvoli comu?...aby bol muz spokojny :)Kamaratka mi spominala, ze jej pomohli cviky na panvove svalstvo, nieco ako ked chces zadrzat moc a potom uvolnis ....takze skusaj a uzi si to.Pa mimi