cavte mam taky problem ze dost casto mam strasne chut sa viho*** a stale potrebujem vecsie a vecsie vzrusenie, tak raz som si uz skusal pichnut prst do riri a neviem ci je to uz buzerantske alebo co, a take chutky to zova spravit mam stale a stale.
prosim co mam robit ? alebo v com je problem ?
uchilka
no niektory chlapi miluje, ak im zena da prst do analu, alebo pouzivaju analny kolik, popri tom ak ho im honia su hotovy. je to normalne.
aha tak dobre no :)
Stare Francuzko> Prostituky ,aby mali co najviac zakaznikov ,uspokojovali zakaznikov tak , ze im pocas suloze masirovali prostatu , samozrejme v oblasti zadku a tym sa skor urobili, cim mohli teda vystriedat viac chlapov a vacsi zarobok. Ked budes mat partnerku a povies jej aby Ti kusok pred orgazmom zacala masirovat cast prostaty v casti konecniku ,tak vybuchnes ako .......
lenze ja som chlapec a chlapci take nerobia a nemusi to byt buzerantske ale nejake uchilneee ... :(:( :DDDD
Najprv si zopakuj pravopis a až potom si ho vyhoň.
ziadna uchylka, ziadny problem
Brutálne a buzerantské ako to ty nazývaš to nie a už vonkoncom to nie je problém. By si sa čudoval, koľké ženy niečo také vzrušuje :-D len sa malo ktorá prizná :-D. Ak máš partnerku skúste to spolu, stačí fantázia :-D samozrejme z hračkou pre dospelých, len ju prosím ťa o to nežiadaj pri večeri :-D bol by to pruser :-D stačí na to dobré vínko, dobrý film samozrejme nie dokument :-D a potom jej povedz čo ťa vzrušuje nikdy ju však do ničoho nenúť.
pardon do riti som chcel napisaat