vzrusuju ich?alebo?to robi len zene dobre?
Preco muzi maju v oblube bozkavat zenske prsia?
Ale ved sa zamisli nad tim ked sa narodime ako papame???A tim ze zeny nejsu lezby tak neboskavaju druhym zenam prsia ale tie co su Bi alebo lezby robia to same
Zaujimavo polozena otazka. Ked sa milujeme ,tak bozkavam cele telo ,ale pri prsiach sa vzdy zastavim. Je to normalne . A co Ty ---prsicko--- co si myslis o tom ,ze kde Ta zeny najradsej bozkavaju ??????
Ale krajsie jak prsia je bozkavat a lizat zenske nozicky :-) To sa mi paci este viac :-P
a povedala som ze niesom iba lezba?asi som tym mala na mysli ze niesom na zeny ale na muzov...ty si sem prisiel rypat?ak ano tak sa otoc a do svojej zadnice si ryp kolko chces ;)
Bibisa, ty asi nevis co znamena bisexualita, ale nevadi. Ani tvoj subjektivny nazor ti neberiem.
a keď sa mu ty hráš s jeho prirodzením a vidíš ako sa mu to páči tak sa ako tváriš??
keď vidíš že mu to robí dobre tak to asi automaticky robí dobre aj tebe, nie? možno nie fyzicky ale predsa tá predstava že robíš niečo čo ho vzrušuje v tebe musí robiť tiež niečo príjemné..
alebo som divná ? :D
ale no samozrejme..som bi jak hovado a mam 3 a pol rocny vztah podotykam z muzom :D
to ze obdivujem viac zenske telo neznamena ze som hned lezba alebo bi..
bozeee moj kam ten svet speje s tym skatulkovanim
Bibisa ma bud nejaky komplex, alebo je cista bisexualka.
ja neohovorim o perfektne formovanejk postave...nemyslela som tym mieri 90-60-90 ale to ze zena ma proste vsetko lepsie aj ked je napr 150kg...rozumieme sa?
ja prsia lúúbim od malička a zostalo mi to až dodnes ;)