Preco muzi maju v oblube bozkavat zenske prsia?

janekMY33

Ale ved sa zamisli nad tim ked sa narodime ako papame???A tim ze zeny nejsu lezby tak neboskavaju druhym zenam prsia ale tie co su Bi alebo lezby robia to same

eklhaft

Zaujimavo polozena otazka. Ked sa milujeme ,tak bozkavam cele telo ,ale pri prsiach sa vzdy zastavim. Je to normalne . A co Ty ---prsicko--- co si myslis o tom ,ze kde Ta zeny najradsej bozkavaju ??????

User_37597

a povedala som ze niesom iba lezba?asi som tym mala na mysli ze niesom na zeny ale na muzov...ty si sem prisiel rypat?ak ano tak sa otoc a do svojej zadnice si ryp kolko chces ;)

kozliaatko

a keď sa mu ty hráš s jeho prirodzením a vidíš ako sa mu to páči tak sa ako tváriš??
keď vidíš že mu to robí dobre tak to asi automaticky robí dobre aj tebe, nie? možno nie fyzicky ale predsa tá predstava že robíš niečo čo ho vzrušuje v tebe musí robiť tiež niečo príjemné..

alebo som divná ? :D

User_37597

ale no samozrejme..som bi jak hovado a mam 3 a pol rocny vztah podotykam z muzom :D
to ze obdivujem viac zenske telo neznamena ze som hned lezba alebo bi..
bozeee moj kam ten svet speje s tym skatulkovanim

User_37597

ja neohovorim o perfektne formovanejk postave...nemyslela som tym mieri 90-60-90 ale to ze zena ma proste vsetko lepsie aj ked je napr 150kg...rozumieme sa?