stretáva sa s "kamarátkou"

Príspevok v téme: stretáva sa s "kamarátkou"
lulu007

Ahojte,

viete mi poradit?
Moj priatel s ktorym byvam uz aj v jednej domacnosti si v poslednom case neustale smskuje a stretava sa s \\\"kamaratkou\\\"-spoluziackou zo strednej skoly (o ktoru mal vtedy zaujem ale nevyslo to)
...neviem sa s tym zrovnat...stretnu sa po praci a pride domov az neskoro v noci...podotykam, ze ona je slobodna a bez priatela...

..povedala som mu ze mi to vadi, ale vzdy na mna vybehne s tym ze som extremne ziarliva, ze mu neverim a keby s nou nieco mal tak mi nepovie ze sa stretavaju!!!!!!!

Netvrdim, ze ma s nou podvadza, ale zda sa mi to divne, ze sa spolu tak casto stretavaju a pisu si...ja ju vobec nepoznam...neviem o co jej ide!

Prosim poradte, som paranoidna, alebo je to fakt divne?

Excita

Jajka, a davali si pozor
myslis, ze lulu ho uz neobdivuje?
Oprav ma ak sa mylim, no ty tu pises len o jednej kategorii muzov. Na tych, mas pravdu, plati to, o com ty pises.
Ak totiz ma zena doma chlapa, ktory vyuzije prvu krizovu situaciu na podvod, tak nasleduju dve moznosti: bud zena zavrie usta, pritaka a obdivuje muza dalej, aj ked ju to vnutorne nici, alebo sa rozhodne nebyt s niekym, kto jej to sposobuje. To je uz ale ina tema.
Nemyslim si vsak, ze inteligentnemu muzovi staci, aby ho frajerka obdivovala, ...ked ho bude obdivovat v situacii, ked on robi zlo vo vztahu, len ho tym utvrdi, ze nabuduce si moze vo vztahu k frajerke dovolit opat este viac...Obdivovat muza mozes ked je dobre a ked ta neklame.. no nie ked este on teba obvinuje z extremnej ziarlivosti.
A navyse si uz trochu odbocila, lebo to riesis takym sposobom ako keby ju s kamoskou podvadzal alebo v nej videl milenku..
Dotycny chlap mozno len nechape niektore suvislosti a mne osobne sa podarilo, aby chlap pochopil niecomu, co ma rani a ublizuje jedine tak, ze som odisla a nedvihala telefon... Kvoli takym momentom, ak chlapovi na zene zalezi, to uz nezopakuje. A ak ano, tak sa s nim neoplati zdrziavat.

Carie

Slobodna: a naco ma preboha bojovat o chlapa ktory nestoji ani za opretie bicykla? Ma snad teraz robit nejake intrigy aby nemohli mat spolu sex? Aj tak ho budu mat a pravdepodobne uz aj maju. Lulu ma na viac ako na nejakeho nevernika. Ma svoju hrdost. Aj keby teraz "vyhrala" boj o toho chlapa, v skutocnosti to bude pyrrhovo vitazstvo, prehra, pretoze ak je on suknickar tak ju bude podvadzat stale. Ak nie s touto, tak s nejakou inou. Ak by skoncili v manzelstve, moze si byt len ista, ze to zapichne do hociakej co pred nim roztiahne nohy. Skutocny vitaz z tychto dvoch bab bude ta, ktora odide so vztytecnou hlavou a najde si niekoho, kto ju bude skutocne lubit.

jajka001.

myslela som ze tym myslis slobodna duchom. aj ked , ked si si ho zakladala, si tusim este slobodna bola. ci tesne po rozchode.