stretáva sa s "kamarátkou"

Príspevok v téme: stretáva sa s "kamarátkou"
lulu007

Ahojte,

viete mi poradit?
Moj priatel s ktorym byvam uz aj v jednej domacnosti si v poslednom case neustale smskuje a stretava sa s \\\"kamaratkou\\\"-spoluziackou zo strednej skoly (o ktoru mal vtedy zaujem ale nevyslo to)
...neviem sa s tym zrovnat...stretnu sa po praci a pride domov az neskoro v noci...podotykam, ze ona je slobodna a bez priatela...

..povedala som mu ze mi to vadi, ale vzdy na mna vybehne s tym ze som extremne ziarliva, ze mu neverim a keby s nou nieco mal tak mi nepovie ze sa stretavaju!!!!!!!

Netvrdim, ze ma s nou podvadza, ale zda sa mi to divne, ze sa spolu tak casto stretavaju a pisu si...ja ju vobec nepoznam...neviem o co jej ide!

Prosim poradte, som paranoidna, alebo je to fakt divne?

pepa760

lulu daj mu precitat toto forum, aby videl tvoje obavy a nazory inych..snad pochopi co vsetko moze stratit...niekedy risk nie je zisk

jahodka123

Nepovedala by som, že si paranoidná. Keď sa s ňou stretáva často a chodieva domov neskoro v noci, to by vadilo aj mne.. Ak nemá čo skrývať, nech aj teba pozve von spoločne s nou. Ak to je len káámoška.. Pokial si nezačne silou mocou pred tebou skovávať mobil, vypínať zvuky alebo uplne vypínať mobil - jak moj už bývalý, tak by som nerobila ešte paniku. Ale maj sa na pozore...

bibina2

skôr je divný on, keď má doma priateľku a on sa trepe za nejakou študentskou láskou.. nestačilo jedno stretnutie, prípadne stretávka zo školy? na obyčajnú "kamarátku" je to ozaj priveľa ...

lulu007

ja by som ten vztah chcela hlavne zachranit...ak sa to este da...
...viem, ze ma nepodviedol...ale ak sa budu stretavat dalej a s vacsou intenzitou, tak k tomu moze dojst (hlavne ked ona na tom pracuje)...neviem ako mu mam vysvetlit ze je naivny ked si mysli ze ona sa chce len "kamaratit"...zatial to bola vzdy ona kto navrhol stretnutie...

User_37597

ano jajka zmeskala si vela...stalo to za to..pred tyzdnom niekto mudry zalozil temu ze nema rad vychodnare (vychodnarov) a za 10 minut od zalozenia prislo 30 prispevkov a tak sa zacali hadat ze tema sa asi za 13 minut od zalozenia zrusila :D