Oplatí sa vobec chlapovi dať druhú / tretiu/ osmu či nebodaj desiatu šancu? Ja som mu dala druhú šancu a nedopadlo to najlepšie, vlastne už nie sme spolu, rozišla som sa s ním.. Aké s tým máte skúsenosti?
kolko druhých šancí sa mu oplatí vobec dať?
Druha sanca je obycajne klamstvo a prazdny pojem...
Bohuzial, mnohi sa prave na 2., .... X-tu sancu spoliehaju.. kazda dalsia sanca znamena pre toho, kto ju dava, len zivnu podu na dalsie otazky, neistotu a neprijemne pocity, ci trapenie, zatial co ten, co ju dostal, vyhrava uz v momente ked ju dostal... a tym je na koni a je v pluse oproti trpitelovi.
z mojej skusenosti vravim,ze druha sanca je zbytocna,aj ja som ju dal,ale necenila si to,proste raz a koniec....
a taky extrem,ze 10 krat,to uz je chore,proste musis sa odputat od minulosti,inak nevies ist do buducnosti...co raz nefunguje,nebude nikdy...
monujka moja..viem je to tazke, ked by si skoro zanho dychala, ale skus mu dohovorit a zistit co vlastne chce. ved si clovek, krasny, s citmi, tak nech sa tak ku tebe sprava. ono, chlapi su tazke povahy /cest vynimkam/, obcas im to zahrabe a poriadne. ako si sama povedala za dobrotu na zobrotu. ty davas vsetko a on kludne ide inam. treba to cele prehodnotit. keby aj druhu sancu das, tak ver tomu, ze to beries trochu s istotou. tvoje srdiecko sa trochu ozbroji, aby znova netrpelo. budes to citit, ci das alebo nedas sancu.
presne tak ..druhu sancu ano ale ziadnu dalsiu urcite nie
Dostal iba jednu druhú šancu, ktorú si nevážil, tak som si povedala koniec. Problém bol asi v tom, že som mu dala všetko čo som mu na očiach videla, pomohla som mu v závažných situáciach ked bol na kolenách koli škole, rodičom a svojmu koníčku.. A fakt to boli situácie, ktoré by možno iný človek ani nezvládol.. Stála som pri ňom, podala som mu pomocnú ruku, no toto bol ten príklad, že za dobrotu na žobrotu..Vymenil ma za inú ženu, resp. dal šancu inej žene amňa oklamal vraj vzťah nechce.. Bolo to smutné a hrozne ma to bolí.. Som zvedavá, ktorá žena bude taká chapavá a ochotná mu stále pomáhať, ako som bola ja.. Asi maloktorá.. Navyše, nie som ani škaredá, ani hlúpa, nesprávam sa primitívne, hanbu som mu nikdy neurobila, každý bol mnou nadšený a takto som dopadla :-(((
z mojej skúsenosti...Nie, neoplatí sa dávať ani druhú šancu, ale aby som bola spravodlivá, tú druhú dávam, pretože ak ju pokašle, vina padne iba na neho. Ak druhú šancu nedáš, ty budeš tá zlá, nekompromisná atď. Neoplatí sa preto, pretože ak niečo urobil raz, urobí to znovu, je málo takých, ktorí sa dokážu uvedomiť, zmeniť a vážiť si druhú šancu.
nebudem tu sudcom ani katom. je to medzi vami. nikto ti nemoze radit. vzdy je to ine. mozno sa to nakoniec da. zavisi, co vykonal onen typek ... takze si pekne sadkajte a debatujte ako dospeli ludia.
druhú šancu v čom?podviedol ťa,alebo?
osma desiata sanca? rozchadzate sa kazdy den alebo ako? musis citit, ci ta ten clovek lubi, ale kedze davas sance ty stale jemu, tak to asi berie ako pravidlo u teba. ze vzdy sa vrati ked bude mat dvere otvorene. tak ich zavri a nech si robi srandu inde! laska si ma lasku vazit a nie sa s nou hrat!