Prosím Vás má/ mal niekto podobný problém. Vedel by mi niekto poradiť? Došlo už k výraznému úbytku na hmotnosti z dôvodu nemožnosti prijať akúkoľvek stravu. Po laparoskopickej operácii hiatovej hernie neprejde do žalúdka ani čaj...nieto ešte nejaká strava. Ak niečo prejde, tak s obrovskými komplikáciami a s bolesťou. Už neviem, čo robiť...prosím poraďte...
Komplikácie s príjmom potravy po operácii hiatovej hernie
...no oni tam vraj urobia nejakú manžetu...museli ju teraz zväčšiť, lebo na kontrole zistili, že je príliš pritiahnutá....po zväčšení cca. 1 deň išla strava trošku lepšie, no ale po tom sa to zase každý deň zhoršovalo.....a stále to ide ťažšie a ťažšie...no je mi trápne ísť zase za lekárom, keď on to videl a povedal, že je to v poriadku a na kontrolu mám ísť až o niekoľko týždňov...a neviem, čo robiť, keď sa nemôžem najesť ani napiť...
skontrolované to bolo...a doktor povedal, že všetko je na svojom mieste...no nemôcť sa najesť, ani napiť mi nepríde v poriadku...už mám trochu aj strach...
neostava nic ine, len zistit, preco je tomu tak. skontrolovalo sa to gastroskopom?
je tazke radit, ak nie je jasna pricina nepriechodnosti pazeraka.