anorexia a neplodnosť?

Príspevok v téme: anorexia a neplodnosť?
snehovica

ahojte,
neviem presne či je to anorexia, alebo bulímia..ved posúdte samé...
veľmi málo jem, vôbec nemám chuť vlastne niečo zjesť, a ak aj niečo zjem, tak si potom vezmem tabletky preháňadla, aby sa to zo mňa dostalo von....tie tabletky jem stále..aj 30 tabletiek denne...už som na nich závislá...mám 161 cm a vážim 42 kga 23 rokov.
Problém je aj v tom, že už som nedostala 3 mesiac menštruáciu....veľmi sa bojím že nebudem mať môcť deti...
ešte som nenavštívila žaidneho lekára...viem opýtate sa prečo? každý deň som si vravela že už začnem jesť, tabletky si už nevezmem...vyliečim sa aj sama a menštruácia príde....stále si to hovorím, no ked príde na jedlo tak je to tu opäť...zjem málo a na to hned 7 tabletiek preháňadla..
prosím vás povedzte mi či ked teraz začnem s liečbou je šanca že sa vyliečim a dostanem menštruáciu...či budem môcť mať ešte deti....
je mi nanič z toho ako si ničím zdravie a život...
ako bude postupovať gynekologička? budem brať na tú menštruáciu nejaké lieky al. injekcie?
je šanca že sa mi vráti menštruácia???
alebo môžem ostať už navždy neplodná?
prosím píšte, som zúfala....

Kylie89

snehovica

Tak si prestan davat tie prehanadlove tabletky !!!

Ja mam 176 cm a 49 kg.. takze som na tom vahovo tiez zle.. ale cely zivot som chuda.. ale ja chcem pribrat, normale papam, i ked vela sa do mna nevojde, ale snazim sa.. a chcem pribrat !

A ty si preco ako vlastne davas stale tie tabletky a chces to jedlo dostat zo seba von ?????

Ivka 1

Dievčatá ak budete chieť svoje ťažkosti riešiť,môžete mi napísať na mail. Je potrebné aby ste trošku pribrali a doplnili chýbajúce vitamíny a minerály v
tele. Len tak sa dá docieliť hormonálna rovnováha v organizme a aj menštruácia sa
po čase obnoví. Je však potrebné začať s tým čo najskôr, lebo postupne dôjde u vás aj k úbytku svalovej hmoty a vypadávaniu vlasov.

pusate

ANO,máš pravdu,chcem si ešte užiť pozornosti,kym sa môj krátky život skončí,a to s tými kanálmi som akosi nepochopila:-(

pre pusate

na tvojom mieste to tu ani nepisem....mala by si chodit po kanaloch, truba sprosta......ale ved dojde na psa mraz a teba to vsetko este len bude mrziet, t.j. ked zatuzis po dietatku, ale tebe to pisat asi nebudem, nema to zmysel, aj tak uz zanedlho pojdes do hrobu....toho veku na bejby sa ani nedozijes.
ale co uz, aspon ze si stredobodom pozornosti,ze??

pusate

aj ja mám anu sklbenú s miou a som beznádejne neplodná...mám 16 rokov a menzes som nedostela ešte nikdy v živote:-( chodím aj na endokrinologiu ale dr mi vravela,že mám vyschnuté vaječníky a môj vývin je zastavený na úrovni 11-ročnej
merám 151cm a vážim 36kg,fakt ako 11-ročná

rockerka

si chorá, ide o tzv anorexiu sklbenu s bulímiou......ťažký prípad!!!! navštív psychologičku a to urýchlene!!!!! Máš obrovskú podváhu, mala by si vážiť od 50 do 58kg!!!! iba tak budeš ženská!!!! a čo sa menštruácie týka ked pribereš a počkáš mesiac dva, príde ti!!!!! a budeš plodná!!!! :-)

!!!

len chudnite, berte prehanadla, vracajte...ale ked si raz uvedomite ze nemozte mat deti a neni nic v poriadku, bude neskoro!