este nieco..

Príspevok v téme: este nieco..
lara12345

Moj byvaly frajer sa opity mi vychvaluje tym ze jeho 17rocnu priatelku (pannu) dokaze urrobit 4razy :) Ako myslite si ze toto trochu neprestrelil? Nakolko pri mne ma nikdy neurobil...vaginaalne myslim...ma 23 ja tiez.. Aj co pocuvam od kamosiek to nie je akoze z jasneho neba len tak 4,5 razy za minutu a este von koncom nie penisom, kt. je maly a zmakne mu po prvom urobneni sa (do 2 minut) a potom makne makne tak maximalne na druhy raz vydrzal pri mne mozno 10-15minut..joj preco ludia tolko klamu o orgazmoch? Kamoska zazila sex s ovela starsim muzom a mi rozpravala o "inych" casoch...vkuse hodka styku..tak akoze ja nepochopim raz jak to teda je..mladi chalani nezvladdaju dlho potom ja sa mozem uz len obvinovat ze nesiham za 10-15 minut...fasa.. som asi INA...

AdamKrt

Bud prehana, klame, alebo je mlada nejaka anatomicka vynimka. Skor Ti chce len ublizit sprostymi recami. Alebo si sirisia a ona uzsia a potom ma lepsiu erekciu.

Spekulovat mozes do nekonecna. Vykasli sa na neho, stejne na tom figu zalezi.

AdamKrt

Jedna vec ma vsak zaraza, ako moze PANNU urobit 4x, aby bola PANNA ? :)

Vystatovacne reci mladych chalanov netreba brat vazne, casto prehanaju. Mlade zeny cu citlive skor klitorialne, takze pri sexe je skor pravdepodobne, ze mlad hra divadlo.

Ale zase sme pri tom, ako to robi ta mlada, ked je PANNA ? :)))

lara12345

Jasne ved ale ti pisem o jeho vydrzi..a ona co bude sexulana rychla zena hne po strateni panenstva ? :D
Ved kolko bab to predstieraaa a on nie je prave ten chlapec ktory zvykne hocvorit pravdu teda mne..
Ale mne ide o to aka sanca je ze sa tak mlada moze hodit anatomicky napriklad a navyse tak rychlo pri jeho vydrzi sa urobit a 4 x podotykam ?:)

AdamKrt

Aj do 15 minut sa to da stihnut, ale to uz je ozaj fest rychlovka a musi sa vediet ako. Na druhu stranu, ked si to clovek vychutnava, 7 hodinove MILOVANIE, ujde ako voda :)