keď ľudia neodpisujú na sms

Príspevok v téme: keď ľudia neodpisujú na sms
biela mačka

Dúfam, že nie som sama, ktorá má takéto skúsenosti. Ale serie ma, keď niekomu pošlem sms, kde sa niečo pýtam a ani za niekoľko hodín mi nie je schopný poslať odpoveď. A je mi jedno, či je to potenciálny partner alebo bývalá kolegyňa. Lebo sa domnievam, že keď zavolám a opýtam sa, prečo nereaguje, ja budem vyzerať ako otravná. Lebo ja som taká, že hneď vynadám. Ako to riešite vy, keď vám niekto dlho neodpisuje?

Laurina22

Ale ticho ved ona bola v zmenarni:-)A ma smolu na muzov.TPCH tuto temu si najdi.Daj si nocne citanie.Zasmejes sa.

Laurina22

Ale ticho ved ona bola v zmenarni:-)A ma smolu na muzov.TPCH tuto temu si najdi.Daj si nocne citanie.Zasmejes sa.

Laurina22

Jezis zakladatelka je Biela macka,teraz pozeram...som si aj myslela,ze nik normalny nemoze takuto temu zalozit...sorry...co ti neodpisal nejaky chlap zase?Ako sa ma manzel?

0vecka

hmm ked na mna niekto nezareaguje bud nezdvihne telefon alebo neodpise na mail (SMS neposielam) tak sa uz neozyvam a mam na haku ak sa neozve tak spolu nehovorime kludne aj 5 rokov... vecsinou je to podla mna preto ze na teba kasle....