stále na to myslím

Príspevok v téme: stále na to myslím
lucia_zv

Ahojte,
chcela by som od Vas radu.

Chodim s priatelom uz nieco vyse roka. Je na mna velmi dobry, velmi ma lubi a splnil by mi kazde moje zelanie. Ibaze ja neviem ci ho aj ja ozaj lubim. Toto je totizto moj prvy dlhy vztah, predtym som mala vztah maximalne mesiac. Je mi s nim dobre a som s nim takmer kazdy den. Ale myslela som si ze ak niekoho lubim bude ma zaplavovat stastie ked s nim budem, nebudem na nic ine mysliet len na neho. Splnim mu vsetko len aby bol stastny. Ale nieje to tak. a este taka drobnost posledne mesiace sa mi s nim nic nesniva, pritom sa mi sniva o inych, s ktorymi som mala nieco v minulosti.
Je to normalne, ze take pocity nemam? Velmi sa nad tym zamyslam alebo to vazne nieje laska?

prosim napiste svoj nazor

lucia_zv

na začiatku vzťahu, to bolo pre mna ešte take napatie, ako dlho nám to vydrží... Ak mám pravdu povedať nemyslela som si, že až tak dlho. Len som si na neho zvykla on ma začal ľúbiť a už to šlo.

jajka001_

to je tym ze ta velmi lubi a splnil by ti kazde prianie. keby taky nebol, riesila by si to ze nie je na teba dobry. strasne by si chcela aby bol dobry a bola by si ochotna pre to spravit vsetko. bud rada ze je taky aky je.
a laska hmm ako to bolo u vas na zaciatku? vacsinou to je zalubenie, to vyprcha a nastane bud rozchod alebo nieco trvalejsie.

človek si často nevazi to co ma a tuzi po tom co nema...dobre si rozmysli co spravis
mozem ti povedat len z mojej skusenosti ze ano, ja sa tesim vzdy ked som s nim a myslim na neho cez den ked s nim nie som a chyba mi
je ti s nim dobre, to je velmi dolezite...