čaute poradíte mi? Už niekoľko dní, asi sedem, ma veľmi preháňa, musím chodiť často na zachod a mám hnačku. Nikdy predtým sa mi to nestalo.. inak sa cítim zle, nemám teplotu ani nezvraciam, stravujem sa normálne. Vie mi niekto poradiť čo s tým mám robiť bez toho aby som kvoli tomu musela ísť k lekárovi?
preháňanie
najjednodukšie čo môžeš urobiť je toto:vezmi za hrsť soli,nahrej na panvici,daj do nejakej handričky a nahrieva pupok a asi 3-4 cm pod pupkom.Viackrát zopakuj-je to lacné a ľahko prístupné-akupunktúra
Treba drzat dietu, caj a suchare, vylucit mlieko a mliecne vyrobky, pit hodne tekutin(lebo pri hnacke sa z tela straca voda a mineraly).Možno jesť banany,nemastne zemiaky.V lekarni mozes kupit Endiaron(ale ide vikend tak neviem...).Ale ak to neprechadza a citis sa zle, bolo by treba navstivit lekara, lebo 7 dni sa mi uz zda dost...A nezjedla si nieco take ako majoneza,nejaky salat, salamu...?Nema podobne ťažkosti niekto v tvojom okoli?
najsamprv zacni drzat dietu.neviem ako mozes normalne jest ked sa zle citis.pi iba cierny caj a jedz suchare alebo starsie pecivo.ak ti to do dvoch dni neprejde v pondelok treba zajst k lekarovi.moze ist o salmonelu.