20.4 som mala nechraneny pohlavny styk . Mam aj plodne dni na kolko percent mozem byt tehtna ? Priznaky tak skoro asi nemozem mat ale mam vitok a kruti sa mi hlava nevidrzim vonku na slnku. Poradte mi prosím dakujem .
Možem byt tehotná ?
Ahoj kaji to si mohla sa opytat skor a nemusela si zalozit temu ze NAST ROCNE MAMICKY tam si kazdy myslel ze mas len okolo 15-16 aj tie baby co ti tu teraz radia sa dostali do konfliktu a ty si len chcela vediet ci si tehotna???jaj jaj
Co tak pockat kym ti vymeska menstruacia - inak zbytocne vyhadzujes peniaze von oknom...
Ak si mala plodne dni 20/04 tak si robit test pred nejakym 05/05 je zbytocne...
Pockaj kym Ti zacne meskat menstruacia (ak by si aj mala bolesti neplas sa, ja som bola tehotna a mala som presne take bolesti, ze uz som si vlozku dala a nakoniec sme boli v tom :)).
Dovtedy nic neries, len sa vystresuj, ak chces byt pripravena tak pekne ber listovku a nepi, nefajci a nepi kavu..; Drzim palce! (Teda ak som Ta spravne pochopila ze babo si prajete)
No pokial si si robila test a je negativny tak asi niesi tehotna, a to ze sa ti toci hlava ked si na slnku tak asi tym ze vela nepijes alebo proste aj upal mozes mat, aj mna boli hlava ked som na slnku a to niesom tehotna. Ak ale nechces byt tehotna tak naco mas nechraneny pohlavny styk? Potom by si nemusela mat stresy s tym ci si v tom alebo nie. Priznaky este mat nemozes to zistis mozno po mesiaci ze si ak naozaj si.
Dnes som si robila test ale nic :( este pockam daky tizden a zase spravím. Boliva ma brucho len dufam ze to nebude kvoli menstruací :((
ak bol styk len v stredu, tak žiadne príznaky ani pod. ešte mať nemôžeš, dnes je predsa iba piatok, to oplodnené vajíčko sa ešte ani pravdepodobne neuhniezdilo.
test ti ukáže výsledok až keď ti bude meškať menzes, ak si ho urobíš skôr, bude negatívny a pritom to nemusí byť pravda
takže test robiť až v čase očakávanej menštruácie a najlepšie kúpiť v lekárni čo najcitlivejší a najlepšie robiť z ranného moču a ak by bol negatívny o dva-tri od toho potom zopakovať zase
a po akom čase si ho mozem urobit ? o niakych 5 dni ci aj skor ? som nedockava :)
Nie nič . Dakujem vam ste zlatí :) teším sa velmi ako to dopadne dufam ze budeme mat babo :) tak sa nen tesím :)
na koľko percent?
96,4569 %
to čo je za otázku..../
nikto ti nepovie na koľko percent môžeš byť tehotná...
ak si mala nechránený pohlavný styk s ejakuláciou do pošvy a máš určite plodné dni, tak je vysoká pravdepodobnosť, že tehotná budeš...
predpokladám, keďže ste mali nechránený pohlavný styk v plodné dni a užitie Escapelle nespomínaš, že bábätko plánujete,a že chcete byť tehotní :)) takže držím palce aby sa podarilo