zdravím.Chcel by som sa spýtať na doplnok výživy od značky aminostar - aminostar GHS (growth hormon stimulant) . dá sa z toho vyrásť? alebo je to len čisto na svaly, lebo som čítal zloženie a sú tam látky, ktoré by rastu mohli napomáhať ale radšej sa pýtam skúsenejších :) ďakujem....
stimulant rastového hormónu
nedalo mi napísat lebo tolko sračiek popísaních čo zavádzaju na kupovanie nezmyselných doplnkov až mi je stoho na grcanie ..... tak pre zaujímavost GH vám predpíše enokrinolog pokial máte zníženu tvorbu čo sa zistuje krvným obrazom, jedinou alternatívou na produkciu vlastneho rastoveho homornu je peptid IPAMORELIN,GHRP-2,GRP-6 jedine injekčne inak rastový hormon nejde zvýšit.... zhodit telesný tuk,obedzit rychle cukry,kvalitná strava ked už suplementácia tak melatonin,gaba,arginin....
hGH, rastovy hormon nema funkciu len rastu, ale aj regeneracie. U starsich ludi(zarastene rastove strbiny) ma funkciu zlepsenej regeneracie.
L-DOPU predava plno firiem na internete,je to alebo cista L-DOPA v 250 mg kapsuliach , vyrobok firmy Cognitive Nutrition,prvy na trhu, to som aj ja raz pouzival,
alebo rozne vytazky z Mucuny, napr vyrobok firmy NOW pod menom DOPA Mucuna(mozes dostat zo swansonvitamins.com alebo iherb.com ), kde v jednej kapsuli je 120 mg L-DOPA,
az po masivne davky ako ma napr Global -suplements.com ktory predava vytazok z Mucuny s obsahom 500 mg L-DOPA na kapsulu
Nemyslim ze je rozdiel medzi syntetickou L-DOPA firmy Cognitive Nutrition a prirodnou vytazenou z Mucuny .
Aspon Wikipedie to tvrdi
en.wikipedia.org a moje lekarske zdroje tiez.
Su podla vsetkeho bioidenticke.
RNG chcete povedat, ze vyrast sa da v kazdom veku, alebo som to zle pochopila?
Ďakujem veľmi pekne... mucunu som už hladal ale nenašiel som kde sa dá kúpiť...
Aminostar GHS je len zmes aminokyselin, skor urcene na budovanie svalstva.
Na uvolnovanie rastoveho hormonu treba hormonalne prostriedky, najma L-DOPA, ktora zvysi hladinu dopaminu , cim sa zacne uvolnovat viac hGH.
hGH, rastovy hormon sa tvori cely zivot, len jeho vylucovanie sa vekom znacne znizuje a da sa stimulovat v kazdom veku zvysenim hladiny dopaminu, na co L-DOPA, vytazok z bobu(konsky bob alebo africky=Mucuna pruriens) je znacne ucinny.
Davky su od 250 do 500 mg