je normalne zit takto?

pepa760

myslim, ze uz nikde nezaskakuje za inou alebo inymi. vsetko je ako predtym, len jednoducho nemam narok na viac asi. chyba mi, ze nemozem ho mat kazdy den pri sebe..chyba mi to klasicke "chodenie", zitie, spolunazivanie..je to pre mna tazke, stale zit tak napoly :(

ta3

Pepa, poskytla si malo informacii na to, aby sa dala zhodnotit situacia, zalezi na tom, ci sa pozabudol iba raz, potom sa spamatal, vratil ku Tebe a teraz je Ti verny, ak je to tento pripad, tak preto ste stale spolu, ze sa mate stale radi, co je krasne a v tom pripade nemusis riesit nic, no ak ste sice zase spolu, ale on popritom aj zakasa, tak potom zneuziva Tvoju lasku a ma Ta ako zadne dvierka, ze pride za Tebou vzdy len ked Ta on potrebuje, v tom pripade, to nie je v poriadku, takto ziaden vztah dlhodobo fungovat nemoze

Laurina22

Ja som v tomto taky typ,ze pokial mi dotycny nepovie,co je vo veci,stiahnem sa.Ak by mi nepovedal,tak ako tebe,co sa deje,podla toho by som sa zariadila.Aj ked by to bolelo.

pepa760

nema na to odpoved? myslim ze on je prototyp typickeho chlapa...naozaj...vsetko ano len nie rozpravat sa o tom co bolo..ma uz dost rokov na to, aby vedel co chce..ale toto je asi jediny okruh v jeho zivote, kde nedospel. :( city a povedat co citi

pepa760

ked sa rozpravame, tak on odmieta na tu temu.su to moje otazky, na ktore mi neda odpovede. najlepsie je pre nas nebavit sa o tom co bolo, inak fungujeme normalne. je tam zabava, smiech, rozumieme si. ale jednoducho neviem co mam cakat od toho. skoro dva roky po rozchode podla mojej zufalej nadeje to nemoze ani on brat na lahku vahu.. :(

brontanaska

ide o to, ze sa zaplietol. rozisiel sa s tebou ale prisiel nato, ze to jemu nevyslo ale ze v tebe ma taku istotu, ze ked jemu nejaky vztah nevyjde tak sa vrati k tebe ... uprimne, j aby som take nechcela. no mozno je to nieco uplne ine.z par viet, sa neda sudit situacia :)

Laurina22

Nerozmyslaj nad tym,preco to robi.Ak ti to sam nepovie,ty to sama nezistis.Nerozmyslaj nad tym,darmo sa trapis.Nikdy ste sa o tom nerozpravali?