Pribera sa z Novynette?

darkdark

nepribera. myslim ze exustuju dva druhy tabletiek a zrovna tieto su tie po ktorych sa nepribera (resp. nezadrziava voda). ja som ich brala dlho dlho a nepribrala som nic. doktorovi som povedala ze nechcem take po ktorych sa pribera a rozrical sa na mna ze priberu len tiw co sa urcite napchavaju doma kolacmi a vyhovaraju sa na tabletky :)

katusilienka

ahojte, ak by ste niekto mali záujem o novynette, mám na predaj jedno balenie 1x21 a z druhého balenia mi zostali ešte 2 tabletky na prípadné posunutie cyklu exp. 06/2012 za 6 eur. Ja som ju musela zo zdravotných dôvodov vysadiť bohužiaľ.
Kontakt: katusilienka@azte.sk

lucka-luci

Hovorí sa,že nepriberáš z hormonu ale preto,že ti chutí viac jesť a viac papáš.Dodám ešte,že pri niektorých druhoch sa stane ,že zadržiava vodu v tele.Ja som brala iný,ale mala som brať 3 mesiace,no po mesačnom braní som rapídne pribrala.Hovorila som to gynekologovi a prestalasom,lebo mi tvrdil,že nie je potom pre mna dobrý.Fakt som sa snažila nejsť viac ako pred tým,sladkosti vôbec nie,mám nábeh na cukrovku,vyskytuje sa v rodine tak si dávam pozor.