Môj problém okrem toho, že si pripadám škaredá a tučná je, že sa strašne rýchlo namotám na nejakého chalana. Mám 18násť a cítim sa sama. Neviem či priateľia sú naozajstný, ktorým môžem dvôverovať. Viem, že zopár skutočných ich mám, ale predsa by som chcela mať niekoho ešte bližšieho. Niekoho kto by ma miloval bez make-upu, v rozťahaných tričkach, s neoholenými nohami. (nie ako opica ale proste s chlpkami) trochu tučnejšu. Nikoho komu by som mohla hocičo povedať a miloval by ma aj napriek veľkýcm problémom. A to je problém, že nikto taký neni aspoň zatiaľ..stáva sa mi ale, že sa trašne rýchlo dokážem na nejakého chalana namotať, proste jak sa mi zapáči som v tom a vždy to dopadne rovnako, že ma pošle kade lahšie a potom mi ostane len smútok a depka. Neviem už čo mám robiť ://
Stači málo a som namotaná ://
urcite sa casom najde chalan ktory ta bude lubit nenamalovanu v teplakoch atd ale ten chalan kym ta bude lubit aka si, sa najprv musi do teba zalubit a preto by si mala ukazovat svoje najlepsie stranky, kym ta bude mat rad a vazit si ta preto aka si, potom mozes ukazat aj neoholene nohy a bude mu to uz jedno lebo si bude cenit ine tvoje kvality :) ale najprv treba zaujat, zvadzat a byt pre neho ta naj naj naj
dalej, muz musi o teba bojovat, aby si ta vazil, tak namotavaj chalanov ty, nie naopak
ocividne ti niekto chyba, asi preto tie namotavky... neboj sa, pride taky, akeho si opisala, daj tomu cas, zatial by si sa mala naucit byt spokojna aj sama, podla mna az vtedy je vhodne ist do vztahu. tak good luck!