Ma niekto skusenost s touto kozmetikou? Ak ano, aku?
Česká prírodná kozmetika Manufaktura
problém je v tom, že čo je u Manufaktury prírodné? Veď nič nevyrába , možná mýdla, ale ostatné si nechávajú vyrobiť. Krémy a mlieka vyrába Ryor atď.... Ďalej odskúšala som všetko, peelingové mydla neskutočne vysušujú, šampony od nich nemôžem, pretože mám vlasy po nich jak sláma , dobrá je línia z mrtvého mora, ale na pleťovú kozmetiku si dávajte pozor, já som sa z nej neskutočne vysypala. Ako darček pekné - dizajn neskutočný, som presvedčená , že na trhu krajšie balenie a do maličkostí prepracované snad nie je.
Skúsila som takmer všetky produkty z Manufaktury. Šampóny sadnú veľmi málo ľuďom, ale zvyšok sa mi páčil. Vlastne, bola som ohúrená. Moja pokožka je oveľa krajšia a jemnejšia na dotyk. Čo sa týka odličovacieho mlieka som taktiež nadšená, pretože pokožku nedráždi a je bez parabénov a rôzneho iného bordelu. Kozmetiku Manufaktura môžem odporúčiť.
Ahojte, mam dobre skusenosti s pletovou kozmetikou pletovy krem z mrtveho mora aj pivny a s karlovarskou solou s ruzami. Podla mna su kvalitne a cenovo dostupne tym ze je ceska znacka. chcela by som skusit aj odlicovacie mlieko a peeling.
ahoj,
ja som si zamilovala regeneracny krem na ruky a nohy MOJITO, tiez MOJITO sprchovy gel...tiez je super peeling z mrtveho mora a kremy ako mrtve more, karlovarsky nocny a taktiez denny krem..
v predajni ti daju somozrejme vzorky tak zacni s nimi ak si netrufas kupit hned cely krem :)
Dakujem vam pekne, ja som si zatial kupila len mydlo (sol z mrtveho mora s riasami) skusam, ze co to spravi.
na 100% prirodna z velkovyroby na velkopredaj ani neexistuje.
Problem je,ze tato kozmetika nie je tak uplne prirodna..
ahoj,
čo sa týka tejto kozmetiky, nemôžem na ňu napísať nič zlé. Je fakt skvelá. Mala som čokoládový peeling, sprchový gel čerešňový, aj soľ do kúpeľa z ruží, kde boli aj lupene a sada z piva a zázvora je tá najúžasnejšia voňa pre chlapa. Ale ak si niečo kúpite určite nebudete banovať.