Česká prírodná kozmetika Manufaktura

Janinka78

K manufakture asi tolko : pacila sa mi nova rada sedmikraska :)
hladala som konkretne ocny krem ..ze skusim od nich aj masku na tvar
po par dnoch asi na treti den mam oci teda pod ocami presusene cervene ..akoby ekzem ..cize asi tak prirodna kozmetika, vyzera to na alkohol ktory obsahuje tento krem, som totalne sklamana, pretoze raz ked potrebujem a je ten krem na vrasky tak predsa sa to vylucuje kedze obsahuje alkohol ktory vysusuje .. ale to necchem nechat tak chcem ist to odniest,... ved to nieco aj stalo preboha ..nikdy viac..a to som nemala nikdy take oci ..

Murina

Ja som s kozmetikou veľmi spokojná, vyhovuje mi ich zmatňujúci krém s levanduľou, krémy na ruky a bylinný šampón s mätou je výborný,

Bubliii

Mala som od nich šampóny, sprcháče, peelingové mydlá, aj peny do kúpela.. kréma na tvár s kvasnicami dokonca kupujem už 2. balenie, mne veľmi vyhovuje. Všetky výrobky až na pleťovú vodu uhorkovú odporúčam - tá mi jediná nevyhovovala, nevyhádzala som sa (ako píšu dole baby), ale zostal mi na pokožke taký "film" a proste nevyčistila mi pleť poriadne.

monkie

Tuto kozmetiku som vyskúšala len prednedavnom, ale nemôžem zatiaľ nič zlé napísať..ako tu baby píšu, nevyhovujú im šampony, no mne z radu pivnej kozmetiky, tak isto ako aj balzam do vlasov, pomohol..vlasy sú krajšie a jemnejšie.. každému pasuje niečo iné :)

mamusha

Jedna vec je ta, že to nie je prírodná kozmetika, ale z prírodných produktov, čo je veľký rozdiel. Odskúšala som od nich všetko. Výrobky sú kvalitné, len sa vyvarujte šampónov na vlasy a kondicionérov, budete mať vlasy ako slamu. Taktiež mi nevyhovujú krémy na pleť, pretože som sa z nich vyhádzala, ale niekomu môžu vyhovovať....

Packa

Manufaktúra ma úžasný vzhľad a ja som si zamilovala medovu bombu do kúpeľa a krém na nohy a ruky MOCHITO milujem jeho vôňu potom som este mala balzam na pery marhulovy ale ten nebol bohvieaký ked vam vošiel do úst mali ste este niekoľko minút potom nechutnú pachuť ale inak manufakturu by som Skorej odporučila ale neodporučila.

zuzi74

Ja mam z Manufaktury odskusany pivny sampon. Podla zlozenia velmi prirodny nie je a prilis peni, co nie je zase vhodne pre vlasovu pokozku. Jedine co ma oslovilo u tejto znacky je toaletna voda c. 2. Mam uz asi 6 balenie a stale mi krasne vonia. Je jemna, nevtierava a okolie si ju tiez velmi pochvaluje.

Mandulienka

Manufaktura je vyborna vec, casto ju kupujem aj ako darcek do zahranicia pre kamaratky. Najlepie su kremy na ruky s roznou prichutou. Dokonca sa stalo ze jednej znamej zo zahranicia som viezla jeden a ten iaty krem asi tri razy sa mi zda ze dva razy denny a raz nocny. Z druhej strany zo zahranicia som doviezla aj vyborny krem Zensenovy a modra hlina, Ten zensenovy sa tusim predava aj v eshope sibircanka, modru hlinu som tam nevidela. To su tie prirodne kremy.

Claudia25

Dobry den.Z kozmetiky Manufaktura mam velmi dobru skusenost so samponom z mrtveho mora,tiez z balzamu na vlasy z mrtveho mora,prijemne su aj sviecky s velmi jemnou vonou bavlna,pomaranc.Ostatne vyrobky zatial nemam odskusane,velmi sa mi paci dizajn,balenie kozmetiky,prirodne prvky v kozmetike.A velmi by som este prijala prirodne sviecky,ak by boli,aj uplne bez vone.