Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tlaky v ušiach

Príspevok v téme: Tlaky v ušiach
sirko

V dec. 2009 som mala chrípku, nebrala som antibiotiká. V 1/2010 som začala mať ozvenuv ľavom uchu, od 3/2010 som pociťovala tlaky v ľavom uchu menšej a väčšej intenzity, akoby stale zaľahnuté, tlaky prechádzali až do bolesti ucha. v 6/2010 sa pridali tlaky aj v pravom uchu.
Bolesť prerástla až za uchom na hlave a smeruje až na vrch hlavy. Tieto tlaky a bolesť cítim ked som vo zvislej polohe, ked si ľahnem, po 10 -15 minútach tlaky a bolesť zmiznú. ked si vsak zase vstanem, tlaky a bolesť znova sa objavujú. Takto to trva uz vyše roka každý deň,občas mám závraty, potočí ma trochu, občas mi je na vracanie ale nevraciam. podľa odborníkov ORL a neurologa mám Menierov syndrom, a navrhujú mi chirurgickú liečbu- decompresia sacus endolymphaticus, ale nezaručujú mi, že tie tlaky v ušiach mi zmiznú. Môže sa mi niekto vyjadriť, či podobnú operáciu absolvoval, ako prebiehala pooperačná liečba a či mu príznaky Menierovho syndromu zmizli?
Má niekto podobné príznaky tejto choroby ako ja? každodenné tlaky v ušiach? a bolesť v ušiach a za ušami až do povrchu hlavy?
Ďakujem za názory.