Je naozaj trochu kíl navyše hrozný problém?

Príspevok v téme: Je naozaj trochu kíl navyše hrozný problém?
sussiee

zaujímalo by ma, ako chlapy naozaj vnimaju zensku postavu... ci sa im naozaj pacia tenucke postavy nosiace velkosti xxs... ja sama som trosku pri sebe, nie som obézna, no nemám primeranú postavu.. snažím sa tých pár kíl dať dole, ale velmi sa mi nedari..

vôbec si tým pádom neverím, nedokážem robiť takmer nič, pretože stále mám v hlave len to ako si každí určite myslí, že aká som trápna a tučná a neviem čo všetko :( dosť mi to znepríjemňuje život

veľmi by ma teda zaujímalo ako to videa ostatní... či je to až také hrozné,ak žena nie je vyslovene štíhla...

puskaa

sussiee..ja mam take skusenosti a to staci si na pokeci trochu zabudnut a pokecat že mužom sa pacia skor baculky take ktore je zaco chytit..a tych je urcite 70%....chcu normalne baby a nie kostry co zjedia 3 šalatove listy, vypiju kopec kav a riesia kazdy gram tuku na tele:)))

xy:)

dolezitejsie je, ako sa citis s svojim telom ty, ci si ty spokojna alebo nie. poznam silnejsiu dievcinu a je dost obletovana, ale poznam zase aj chalanov, ktori su vyslovene na stihle baby a za inou sa neotoci, je to velmi individualne.. ale myslim, ze par kil navyse nie je dovodom, aby sa clovek citil menejcenne.

Xelibri

najdi si chlapa, ktory ma tiez na sebe zopar kil. aj ked to nie je az tak dobre riesenie, kedze 100 ludi 100 chuti. mne sa napriklad nepacia chalani typu vyziabnuta mrtvola - typy, ktore vyzeraju ako anorektici, mozu jest vsetko a stale, no nepriberu ani gram. takym sa pacim ja a to mam kila navyse :D
ja sa zaujimam o povahu cloveka a nie o to, ako vyzera, dokazem si pokecat s hocikym, ci uz s clovekom nie najkrajsim alebo najchudsim, nevnimam to ako nieco strasidelne, pre co by sme nemali komunikovat alebo ho odstrkovat zo spolocnosti, ved uz nie sme male deti v skolke. podobne ta vnima aj dalsich X ludi, a preto zahod komplexy, obliekaj si veci, ktore ti pristanu postave a uzivaj si zivot. zbytocne sa budes zozierat takymi myslienkami, ktore nikam nevedu ;)

alibi

ja som si tiez myslela aka som tucna a skareda lebo moji "kamosi" ma o tom presviedcali...ale potom som si nasla dvoch frajerov (nie naraz:)) a obaja su co sa vyzoru tyka prva trieda..kazda baba sa otoci..a tiez mam par kil navyse..ale chlapi neletia na vychudnute zeny.fakt nie.aspon vacsina nie.to je moja skusenost.