Je naozaj trochu kíl navyše hrozný problém?

Príspevok v téme: Je naozaj trochu kíl navyše hrozný problém?
sussiee

zaujímalo by ma, ako chlapy naozaj vnimaju zensku postavu... ci sa im naozaj pacia tenucke postavy nosiace velkosti xxs... ja sama som trosku pri sebe, nie som obézna, no nemám primeranú postavu.. snažím sa tých pár kíl dať dole, ale velmi sa mi nedari..

vôbec si tým pádom neverím, nedokážem robiť takmer nič, pretože stále mám v hlave len to ako si každí určite myslí, že aká som trápna a tučná a neviem čo všetko :( dosť mi to znepríjemňuje život

veľmi by ma teda zaujímalo ako to videa ostatní... či je to až také hrozné,ak žena nie je vyslovene štíhla...

jajka001_

co mas z toho ze mas pristup ku vsetkym typom ked sa ti paci aj tak len urcity typ :) a z toho typu zas treba selektovat a co ti ostane, tam je zas o tom ze ci ty sa pacis jemu

jajka001_

no ved praveze blbo, vravim ze mne je fuk co je in,nejdem si dat robit silikony , ja som bola vzdy chuda este aj ked to nebolo in, to som bola pre vsetkych TY SI MOC CHUDA, PRECO NEJES
byt hentaka tucna velryba (sorry, moj nazor,viem ze tebe sa paci) tak sa dobre necitim, uz len zo zdravotnych dovodov.
nie som z tych co si daju z nohy odrezat lebo sa "nosia" male nohy...
nemyslim ze nemas sancu u moletiek, su take ktorym sa chudi pacia, tym som si ista. mozno len ony nemaju odvahu si mysliet ze sa pacia tebe

beskyd

jajka a ako by si sa citila vo svojom tele keby bol v spolocnosti preferovany zensky ideal povedzme v tomto style?:P

scoregroup.vo.llnwd.net
.
inymi slovami, od coho zavisi ako sa citis vo svojom tele?
.
ale aj tak je to hrubozrnna nespravodlivost, zenska ked je dneska vychudnuta tak je to super ale chlap ked je tenky tak je to blbe, obzvlast u moletiek nema asi velmi sancu, zatial co chuda zena ma pristup ku vsetkym typom postavy u opacneho pohlavia..

anjelik9

to nie je o kilách ale o tebe poznám baby čo majú pár kíl navyšie a určite nepatria k tým ideálnym súmerným postavám ale napr majú niečo do seba sú samé sebou majú vela kamošov s chalanmi nemajú problem ked budes zakompexovana a budes sa podcenovat tak hej nikto o teba ani nezakopne bo ho nebudes mat cim zaujat (vnútrom) bo si nebudes verit budes sa skryvat hanbit a treba ukazat aj ostatným aká si aj tam vnútri nielen zvonka a hlavne sa prijat taku aka si bo ked ty sa neprijmes ako chces aby ta prijali ostatni

Slobodna

To čo je na ženách sexy, krásne a príťažlivé nie je tip-top postavička ale ich sebavedomie. Môžeš mať 90-60-90 ale ak nebudeš so sebou spokojná tvoje okolie to bude cítiť-vyžarovať a nebudeš pre neho príťažlivá. Pár kíl navyše je problém pre ženy, pre mužov nie. Mužom sa totiž nepáči chlapčenská vychudnutá postava u žien, ale ženskosť, oblé tvary, plné pevné prsia, oblé boky a osí driek. To zas neznamená, že sa žena o seba nemá starať a môže vyzerať ako buchta :)

xy:)

sussie, vidno ze nie si spokojna.. tak skus zdravsi zivot. styl, nie radikalny, ale tak aby si sa citila fajn. napr pre mna je prvorade, aby som dokazala dobehnut na autobus, aby som rychlo vybehla hore schodmi, aby som vladala plavat, bicyklovat a aby som nemala skratene svaly - to by som s kilami naviac neviem ako robila. viem, ze nie vsetci budu chudi, ale co mna vie nabrat, ked vidim teenagerky, ktore su drze a tlste, lenive a pritom mlade baby. to je teda kombinacia.

elenoora56

to je podľa mňa individuálne ani ja nie som so sebou spokojná. Ale mužom sa môžu páčiť aj vačsie zadky napr.

žažiká

no ja mam viacej ako par kil navise ale ja som nemala nikdy problem s chlapmi, pravdu povediac ja som nikdy sa ani nepozerala na tzv. metrosexualov lebo mne moc muzsky nepride chudy chlapcek v ruzovom svetriku s nagelovanymi vlaskami ci ako by som to povedala. Taky zjavne ani o mna nemaju zaujem pretoze sa mi ani taky pod ruky nedostal. Ja v tom problem nevidim ale ide o teba ako sa s kilami citis, a co z teba vyzaruje, ked pojdes niekam von so sklopenou hlavou koli tomu ze si budes hovorit ze si tucna tak o teba nik nezakopne jedine taky chlap ktory si chce raz vrznut a vyuzije tvoj komplex menejcenosti. Ja si myslim ze zdrave sebavedomie nieje u zeny na skodu. tiez poznam jednu babu ma po 30tke ma asi 130kg ale tolko sebavedomia ze ju vidim stale s inymi chlapmi ale ona vztahy ako take neuznava.