Dobry den.chcel by som sa opytat ci mozem pri kvasinkovej diete jest tvarohy a syry a ci by som mohol skusit brat pangamin?drzal som totiz dietu protikvasinkovu 2 tyzdne lebo mam biely povlak na jazyku a nevonia mi pekne z pusy no a schudol som cca 1,5kg a to mi naozaj netreba chudnut :) zaujimalo by ma aj ci je dobry na priberanie ten pangamin? dakujem za odpovede
kvasinky,pangamin,dieta
pri kvasinkovej diete môžeš jesť tvaroh a kyslomliečne výrobky- tvaroh, biely jogurt, acidko, cotage ale nie syry a nemá sa brať pangamin- čo sú vlastne kvasnice. Pangamin je na priberanie dobrý, ako tu už bolo písané, zvyšuje chuť do jedla ale pri protiplesňovej diéte sa brať nemá.
cize podstata toho je len ta chut do jedla?tym ze clovek berie pangamin ako taky tak nepriberie?
Pangamin je dobry na priberanie, obsahuje viacere vitaminy supiny B a pivne kvasiny. Ja som ho dala babke, ktora bola velmi chuda a celkom pekne od toho pribrala. Jedna moja znama ho dala svojej malej sestrocnej dcerke, ktora bola malicka, chuducka, trpela nechutenstvom a tiez od toho celkom pekne pribrala. Pangamin zvysuje chut do jedla.