bolesti kostí, kŕče, čo s tým?

Príspevok v téme: bolesti kostí, kŕče, čo s tým?
gadget33

Mávam bolesti kostí - v rukách. Vystreľuje to do lakťového kĺbu k zápästiu. Cítim ako mi bolesť prechádza po celej kosti. Najviac v ľavej ruke... Je to nepríjemná bolesť, dá sa vydržať. Nie je obmedzená aktivitou, hodinou.
Krémy a maste nezabrali.
Je to vyše troch mesiacov.
Do rúk dostávam kŕče, teda presnejšie zboku do dlane - ako je malíček tak pod ním. Počas kŕču mi to "vcúcne" kožu dovnútra. Mám tam takú ryhu...
Neviete, čo by to mohlo byť? (Magnézium 60 tabliet som využívala)

StanleyH

gadget... a kde chces zohnat doplnky vyzivy? v lekarni? lekaren a farmaceuticky priemysel je pyramidova hra aby vytahovala prachy z penazeniek ponukanim bobmastickych reklam lacnymi a zdraviu skodlivymi vyrobkami. Ak najdes dilera ktory bude argunemtovat cenou, tak si pis ze tam bude vela uelych latok ktore skodia. Prirodne latky a hlavne dobre vstrebatelne nenajdes v obchode. Z tablerky dostanes max 15 %, lebo obsahuje strasne vela pomocnych latok a stabilizatorov. Gelova suspenzna technologia umoznuje vstrebatelnost latky az na 90 %. Povedali nam to bunky a krv ked sme ich dali pod mikroskop. Pusti si nejake videa ako sa vstrebavaju tabletky a presvedcis sa sam.

StanleyH

Ivka pisal som ti mali na orangemail. dufam ze ho mas este platny, vidim ze mame rovnaky nazor na farm. priemysel a vyznavame rovnake hodnoty

Laurina22

Tak ja som mala taketo problemy a ver alebo nie,mala som to stresu.Ja som mala krce po celom tele.V kostiach.A bol to stres.

Ivka 1

Gadget ja tiež nepracujem ako dealer, ale už viac ako sedem rokov pracujem v pozícií poradcu zdravia, spolupracujem s poradným zborom lekárov- alternatívcov a snažím sa ľuďom pomáhať-poradiť.
Bohužiaľ účinné prírodné produkty sa v lekárni nedajú kúpiť,sú to len predajne farmaceutického priemyslu = chémia aj keď majú názov "prírodné doplnky výživy".

RNG

gadget, krce =tetania, ja nie som dealer, ale potvrdzujem, ze na to treba doplnky mineralov. A nbajlepsie su take, co sa dobre absorbuju do tela a zabuduju do nasej zasobarne mineralov, do kosti.
Netreba zabudnuit aj na draslik, ktoreho potrebujeme v tele od 2600 do 4000 mg a tolko dnes zo zelenin ani namozes dostat, lebo ich peastuju na poliach vyrabovanych od mineralov intenzivnym polnohospodarstvom, takze je dobre si ich dpoplnit, napr vo forme soli so znizenym obsahom sodika, kde cast NaCl je nahradena KCl. Sodika mame aj tak privela v dnesnej potrave
Tema tu uz bezala pod nazvom znizene mnozstvo draslika v krvy (ta ypsilonka nie je odomna ale musis ju pri vyhladavani tam dat, inac ti to nevyhlada tu temu.
Na temu tetania je tiez viacero liniek, moje nazory a rady co som ziskal z lekarskej literatury alternativnej mediciny si mozes najst na google.sk pod rng,tetania

mária m.

Nedostatok a hlavne nevyváženosť minerálov môže sposobiť mnohé závažne poruchy zdravia. Najlepšie ho odstráni Hippokratin. Naviac, pri diagnostike sa presne zistí, ktoré minerálne prvky sú nedostatkové pre konkrétneho pacienta a osobná prísada sa pripravuje priamo na mieru pacientovi. Spôsob používania pripávku formou kúpeľa a vstrebanie potrebných minerálov prostredníctvom kože je veľmi efektívny hlavne pre najcennejšie stopové prvky, ktoré sú v strave nedostatkové a pri podávaní vo forme tabliet ich telo prakticky vôbec nedokáže využiť.

Ivka 1

Maste a kremy na to nezaberu, potrebujes doplnit vapnik,draslik,mangan,horcik,molybden. Najlepsie vyvazenou zmesou mineralov v chelatovej forme. Chelatova forma zlepsi vstrebavanie mineralnych latok a nezatazuje traviaci system.