prosím pomoc, prvé tri dni mám dosť silné kŕče a nechcem sa dopovať tabletkami proti bolesti. Máte nejaké "nechemické" rady?
ako odstrániť menštruačné bolesti
krce som sice namávala ale bolesti hej skúšala som materskú kašičku brať každý deň 2 tabletky v kuse niekoľko mesiacov a bolo to lepšie a aby to bolo uplne bez bolesti tak valovič kvapky čo sú vlastne bylinky a netreba mi ani tabletky na ktorých som šlapala od 13 :) a inak tak kašička mi pomaha aj čo sa týka pms :p
mne osobne pomohol borakovy olej.denne uzijem jednu 1000 miligramovu tobolku. teraz pocas menzes niekedy nemavam bolesti vobec, inokedy jemne pobolievanie v podbrusku, co prezijem aj bez ibalginu.
Yam, 2 gramy, to je najlepsie a najucinnejsie. Ine, menej ucinne su pupalkovy olej, damiana, black cohosh Dong Quai.
Algifen neriesi hormonalne , len potlaca bolest. To nestaci, hoci pomoze znasat bolesti.
super baby:) diki moc:)!!!!
ja som od augusta min. roku zacala mavat neuveritelne bolesti pri menstruacii. prejavovalo sa to bolestou, pri ktorej som nebola schopna nic vykonavat, len lezat a plakat. nic nezaberalo, az mi poradili algifenove kvapky. nie je to nic svetaborne, ale FAKT TO ZABERA! ked citis, ze pomaly na teba bolest lezie, tak si proste dam kvapky a viem, ze to bude v pohode. mas tam napisane, na kolko kil kolko kvapiek. dufam, ze som pomohla :)
Pupalkový olej (pozri v lekárni)- natierať alebo aj piť. Ja menštruačné bolesti nepoznám, ale menzes sa mi hlásil bolesťou krížov. Olejom som sa natierala kvôli niečomu inému a tento účinok - zmierňuje menštr. bolesti - sa dostavil ako vedľajší efekt. Celkom príjemný :)
diki moc:) fakt mi to pomohlo-hlavne ta kava ma prekvapila a hned jak som ju vylucila bolo mi omnoho lepsie:)
Este par dalsich
Skus si precitat napr.
su tam dobre rady. Mohol by zabrat trebar alchemikovy caj. Pripadne v lekarni poradia nejaku cajovu zmas /alebo v cajovni/.