Zdravim.zistil som ze priatelka podviedla byvaleho a odvtedy mam strach ze sa to stane aj mne.sama mi to povedala a uistuje ma ze mne to nespravi pretoze ma miluje.verim jej preto ze aj ja ju velmi milujem a vo vztahu by si maly ludia doverovat ale casto na to myslim.len ta predstava ze by sa to stalo aj mne somnou robi hrozne veci.nemozem na to prestat mysliet.poradte mi co robit.nechcem urobit neaku hlupost.vopred dik
Nevera...
ta3 - nie je to náhodou tak s tými magnetmi, že sa priťahujú + a -?
Negatívne veci možno priťahujú negatívne veci (neviem to ale isto) ale negatívne magnety (-) sa nepriťahujú.
Len pre poriadok, aby niekto na písomke budúci školský rok niečo nenapísal zle :)
Ty jej veríš lebo ju miluješ? Ano? Si naivný? Zober si to logicky to je hlavou kamarád... Pozri, podviedla jeho a tomu bývalému asi tiež hovorila, že ho miluje a s tým s kým sa vyspala toho tiež milovala keď mu roztiahla nohy, že? Ja by som takej babe neveril. Dpč s ľuďmi ktorí podvádzajú.
Nikto nikoho nepodvedie, ak miluje a vo vzťahu je všetko v poriadku.Ak niekto miluje ale vo vzťahu je dlhodobo neriešený nejaký problém, môže sa stať, že z flustrácie tiež človek podvedie.A podľa mňa to vôbec nemusí dotyčný spraviť znova.Záleží to od toho, ako vedia riešiť problémy spoločne ako pár.Ak však človek nemiluje, podvedie sa ľahko a bez výčitiek.
Nechcem robit predsudky, pravidla, alebo ta strasit. Ale ked to urobila raz, spravi to zas. Nechcel by som chodit s babou ktora napriklad so mnou podviedla svojho chlapa. Urcite nie.
No nebol by som si na 100% isti lebo keby si pozeral televizor tak vela zien podvadza manzelou a priatelou a deti co sa rodia su ze kazde 5 dieta neny manzelove
Quix, rozumna rec
Diky ludia :-) teraz to uz berem uplne inak.Ved nema dovod trapit sa koli niecomu co sa mozno nikdy nestane.Dakujem vsetkym :-)
Každý sa môže raz kopnúť. Zato, že to spravila raz, nemusí mať k tomu hneď "sklony"... Môjmu sa tiež stalo raz takto v minulosti (pri bývalej) a verím mu..
Moj nazor sa stotoznuje s Jklô...bola som podvedena, nesuhlasim s nazorom, ze kto miluje, nepodvedie...
podla mna zbytocne stresujes. aj ja som svojho byvaleo podviedla a teraz (s terajsim priatelom) som aj zistila preco a preco mi to ani nevadilo - NEMILOVALA SOM HO! ale teraz svojho priatela naozaj milujem a viem ze by som to nikdy nikdy v ziadnej situacii neurobila, ci by som bola opita alebo nahnevana alebo neviem co... proste je to tak ze ked niekoho milujes tak ho nepodvedies. AMEN