som s mojim frajerom uz 10 mesiac a som jeho najdlhsi vztah no on mi napriek tomu klame do oci vypisuje si s inymi babami aj ked vie ze mi to ublizuje sprava sa ako by mu na mne niekedy vobec nezalezalo...cim to je ze pre muzov po urcitej dobe prestanu byt zeny zaujimave a stanu sa obycajnymi to ako nemoze ani jeden vztah fungovat bez problemov a kriz nemam na toto uz naladu nezvladam to pretoze je mi s nim dobre no ublizuje mi jeho spravanie klame mi a robi tym zo mna chuderu chcem aby sa to otocilo a aby sa on na citil tak ako ja teraz poradte mi prosim vasa Karma
Mam chlapca co o mna straca zaujem neviem co robit
Našou najväčšou chyboj je že strácame našu hrdosť a lásku samu seba a robíme hlúposti, ktoré sa časom stanú banálne. Pretože všetko zlé čas zahojí ale mi sme tu stále mi ženy.Nezabúdajme aj na sebaúctu, ktorá je tiež veľmi dôležitá a na úsmev.
Dalšia vec ak ho chceš skutočne zaujať a získať ho späť rob veci inak ako doteraz a otvor mu oči. Mužov niekedy treba šokovať, aby sami prišli nato, že si preňho vzácna a nie prosiť. Začni žiť a uvedom si svoju hodnotu pretože mi ženy často ju nevidíme hodnotu iba svoj vlastný problém, ktorý momentallne je.A nezabúdaj aj na svoju hrdosť ženy, ktrorá by mala byť ak si urobila patričné veci a snažila si sa o nápravu a on nereagoval je načase sa zmieriť stým a ísť ďalej.Pretože, ťa čakajú dalšie krásne chvíle z niekym iným predsa niesi Eva, ktorá je na tomto svete sama vždy sa nájde ďalší Adam, ktorý si ťa bude vážiť takú aká si...
Karma, ked miluješ muža a ten ti robí veci aké robí polož si jedinu otazku opätuje ti rovneke city ako ty jemu? Milovať je krásne ale je to otom, ked obaja miluju a dokažu spolu komunikovať, vážiť si jeden druhého a tešiť sa spoločních chvíľ.
predpokladám, že si mladá žena, ktorá uprimne miluje svojho priateľa, ale súhlasim hore uvedenými príspevkami,že ked urobíš všetko čo vidíš na očiach mužovi a všetko mu odpustíš ten muž po čase stráca záujem a hľada svoju novú korisť inde. Zamysli sa a uvedom si jednu vec, ze nesmieš pozerat iba to svoje myslím problémy pozri sa nato objektívne a nauč sa mať rada aj seba nerozdávaj lásku bez toho aby nebola opätovaná. a súhlasím aj stým že si mu šancu dala ale otvor oči a po svete chodí další mladý muž, ktorý má zaujem o teba a ty to nevidíš.
No veď si chcela radu, nie pochopenie, keby pochopenie, tak nereagujem :) to všetko čo si napisala je pekne, ale nevyvracia to moje slova o tendencii ľudi opakovať rovnake chyby, takže ak by som bol v tvojej situacii a zaroveň to všetko citil tak ako ty, tak by som si aspoň trošššičku dal pozor :)
karma, viem ako sa citis a uplne ta chapem, ale nekto mudry mi raz povedal, vztah je proste ako jedna zlozita skuska, ci uz skuska vas dvoch,alebo teba samej,,ukazuje ti aka vlastne si..len si musis vsimat podrobne samu seba, priciny a dosledky tvojho spravania...a pochopis v com je chyba.Ano su vztahy, v ktorych nic netreba riesit bo partnery sa k sebe uplne hodia, alebo riesia vazne minimalne neake mensie hadky,ale su vztahy, ktore su tu pre to aby ta nieco naucili, a aby si hlavne spoznala ty samu seba...vies ono to nie je o tom ze z lasky budes odpustat...pre lasku sa netrapis a netrpis, laska ta ma robit stastnou...spytaj sa samej seba....podstatnu otazku...som pri nom stastna? robi ma stastnou? zameraj sa na seba, nie na neho...ci on je nahodou....ked sa zameras na to co ty ces, na to co je pre teba dolezite, a co teba robi stastnou, zacnes si vazit samu seba, zacne si ta vazit aj on...vidis ocividne to ze akoze z lasky odpustas...nerobi vo vasom akoze vztahu nic dobre, ze sa prisposobujes ty jemu, davas mu prve miesto vo svojom zivote....namiesto toho aby si to prve miesto dala sebe....mysli na seba, a vaz si samu seba...a vtedy si ta zacne vazit...bude vidiet ze robis len to co ty ces, a co ty uznas za vhodne...a nespravas sa ako hlupucka naivka, ktora, nema vlastny nazor, a ktora caka, prisposobuje sa...a prijima vsetko co urobi...ako si ta ma vazit, ked proste vidi, ze hocico co urobi, je pre teba fajn...tu staci razne si povedat co ti vadi, co sa ti nepaci, a pripadne proste byt proste nad vecou ze ak ta nerespektuje ...tak nemas problem ist o duuum daaaaaal....vtedy sa spameta, a uvedomi si...o co by prisiel....proste byt nad vecou, a robit veci len tie ktore su pre TEBA podstatne....a ak sa nespameta...ta co....zruti sa svet? co si myslis ze nenajdes lepsieho? ci by ta nikto necel..? och...to je len obmedzenost mysle...je tu milion ludi, ktori behaju po svete...staci len prekrocit hranice....drzim palusky...:)
pozri H2O ja necakam ze to pochopis uvedomujem si aj sama ze moje spravanie je neracionalne ale ja ho milujem a mozno ti to pripada ze mam nedostatocnu sebauctu no asi na tom nieco bude vies ked niekoho milujem milujem celym srdcom a ked sa potom sklamem popalim zanevriem na neho pretoze mi moc ublizil ked niekoho moc milujem neuvedomujem si ze sa spravam niekedy dost hlupo no to mi nevadi ved preco by som sa mala stale len kontrolovat no nie a este nieco ti musim povedat rozhodne som s nim neni len preto aby som sa mu pomstila a aby sa aj on citil tak ako sa citim ja ked sa ma jeho spravanie niekedy dotyka to rozhodnie nie som s nim preto ze ho neviem vyskrtnut zo svojho zivota aj ked mi ublizi hladam stale nove a nove dovody preco mu odpustit a dat sancu a to podla mna nie je hlupe ale skor je to dokaz toho ze som schopna odpustit niekomu koho lubim
mimka šibe ti? to som určite nikde nepísala alebo mi to ukáž kde.
"klame do oci" , "je mi s nim dobre" - neuveriteľny kontrast, podľa mňa znači o nedostatočnej sebaucte, keby mne partnerka klamala do oči a zistil by som to, tak ju v ten moment bez akehokoľvek afektu pošlem do prdele, ak človek niečo spravi raz, spravi to zas (šanca na zmenu je len vtedy ak ten človek tu situaciu hlboko oľutuje) a je ubohe to tolerovať .. a ešte ubohejšie je podľa mňa zotrvavať vo vzťahu kvoli tomu aby som prišiel na sposob "aby sa on na citil tak ako ja teraz"
dakujem vam za rady neviem ci su dobre alebo nie ale to az cas ukaze no pokial ide o mna asi ste ma nepochopili nechcem cely zivot nieco predstierat len preto aby ma neopustil nepotrebujem sa hrat na to ze ho nemilujem pretoze to tak nie je mate pravdu ze uz ais nie som pre neho taka zaujimava a ze sa asi z nasho vztahu pomaly vytraca laska ale to mu mam ako teraz predstierat ze mi je lahostajny?? stalo by ma to len mnozstvo energie a urcite by ma to nespravilo stastnejsou :-( skor by ma trapilo ze som sa musela znizit k tejto moznosti no uvedomujem si ze v nasom vztahu je nutne zacat nieco riesit inak to pomaly skonci a bude ma to dost boliet. Mate pravdu ze je sebecky odkedy sa pozname je taky a vidi iba seba a svoje potreby a ja sa mu snazim vyhoviet pokial mozem pretoze chcem aby bol stastny nevicitajte mi to prosim pretoze ked niekoho milujete nechcete mu ublizovat skor naopak chcete aby bol s vami stastny a bolo mi pri vas dobre. ja si nemyslim ze v nasom vztahu nastala rutina pretoze podnikame vzdy nieco nove opekame spolu ideme na hrad alebo na nejaku turu atd. ked mi bolo najtazsie bol mi oporou ja nemam vela skusenosti zo vztahmi vzdy som zatial narazila na nejakeho magora kory mi kruto ublizil preto by som nechcela znova to zazit asi som skor typ co tisko trpi a na vonok sa usmieva ale nedokazem predstierat nieco co nie som aj ked sa vam to bude zdat asi detinske trapne a blbe ja za to nemozem nechcem byt s nikym komu klamem a kto klame mne je to ubijajuce a bolestive nikto si nieco take nezasluzi
Zacni sa aj ty spravat tak ako keby ti na nom nezalezalo.. Lebo chlapi maju tendencia sa k zenam spravat ako k handram ked maju az prilis velku istotu.. a u zien je to to iste.. Tiez by ta asi dlho nebavilo keby ti chlap vyvolaval a vypisoval kazdu chvilku..... Urcitu dobu je to pekne ale nie stale. A ak sa nespamata tak ta neni hoden