Chela by som vedieť ake skusenosti mate s nimi a všeko čo mi o nich môžete napisať
Bachove kvapky
Pretože efekt nie je okamžitý a pri Bachovkách ide o to, že ti neodstránia následky- tvoje problémy ale odstránia ti blok, príčinu, ktorý ich spôsobil. Zmenu zbadáš skôr v tom, že budeš inak uvažovať- napr. nebudeš si už pripúšťať veci až tak k srdcu, problémy nebudeš odkladať ale riešiť ich ihneď. Všetky tieto na prvý pohľad "normálne", nepodstatné veci totiž vytvárajú v tele psychické bloky, ktoré následne spôsobujú zdravotné problémy ale aj problémy s ľuďmi, vo vzťahoch, v bežnom živote atď. A treba to brať dlhšie, závisí to podľa toho ako dlho človek tento blok ignoroval a problémy sa nabaľovali. Takisto si treba dať pozor na to ak ste alergik na nejakú rastlinu, keďže sú to výťažky z rastlín. Vygoogluj, na nete je mrte informácií. Ja som to skúsila a mne to v niečom pomohlo ale nevenovala som sa tomu dostatočne, tak akoby som mala. Je to trošku podobné ako s veštením, očakávaš, že sa ti to splní hneď, si sklamaná keď nie, potom na to zabudneš a ak sa niečo z toho splní tak si povieš - Aha, to je kvôli tomu.
ja som bola na diagnostike, podla nej mi namiesali 6kvetov. Uzivala som ich nepravidelne, no aj tak si rodina-sestra, mama vsimli vraj rozdiel a trosicku som si ho vsimla aj ja(clovek sam asi tazko na sebe zbada nejaku velku zmenu). Ta diagnostika ma aj celkom prekvapila, lebo ma to dobre odhadlo.. Ved vyskusaj, nie je to az take drahe a za skusku to naozaj stoji...
no tak ja neviem ci ti odpoviem presne, ale ja sama som pred par rokmi tieto kvapky vyskusala a nevidela som skoro ziadny efekt. na to co som o nich citala som cakala nieco viac. dost ma to sklamalo.