Ahojte chcela by som sa Vás opytat či sa dá aspon niečo schudnut za tyžden :)..začinam zajtra a tka by som chcela aspon niečo schudnut do dalsieho pondelka :)..proste budem pit kazdy den 2 litre zihlavoveho caju nesladeneho,budem pit aj cistu vodu,ombedzim sladke,slane a mastne jedla a budem cvicit.V podstate cez den by som jedla ovsene vločky s polotucnym mliekom,celozrny chlieb,obed normalny :) a samozrejme ovocie a zeleninu.Dá sa to? :)..a ak ano tak kolko? :)
Dá sa schnudnut za tyžden?
Da sa ist dole aj o 4 kg/tyzden a celkom lahko sa mi to aj podarilo. 1 krat strava a potom iba tekutiny caj/kava/voda max. kiwi 2x, 1 krat jablko. Este som aj behal viac ako 40 min - nie namahavy beh. Po 3 mesiacoch sa ale chudnutie zastavy, lebo telo si na tento rezim perfektne zvykne. Potom ked sa clovek vrati k normalnej strave tak kila idu rapidne Hore! Ja som dosiahol max. ubytok 18 kg, ale tuk isiel dolu a nabral som svalovu hmotu. Potom ked som polavil v dietach tak isla vaha o 10 kg naspat napriek behu.
som rada,že za týžden sa dá schudnúť len vnútro čriev a voda mi potvrdilo viacero kočiek,tuk nezlikviduješ za týžden. ale prajem ti,aby sa ti to podarilo.závisí,koľko chceš za týžden schudnúť a z akej váhy?ak telu nebudeš dodávať potrebné vitamíny a živiny,tak príde čas,kedy si telo vyžiada tak,že dostaneš vlčí hlad a môže sa stať ,že vyrabuješ celú chladničku.tento efekt poznám.
dá :) schudnúť si 2 kilá za týždeň k tomu ti stačí chlap a keď chceš 5,5 tak k tomu mi bolo treba slepák :DDD a pritom slepáku bolo tak krásne ploché bruško že také si predtým ani nepamätám :DDD ale zdravím stravovaním a tak jak na to ideš ty tak rozhodne menej ja ked som si davala pozor na to co jem tak to bolo tak že kilo za mesiac :) teda to bol pozor na to kedy jem a troška na to čo jem bo ja som jedla aj sladké slané vyprážane a spol :DDD a bez cvičenia samozrejme :D
Leni keď chceš môžeš tuto písať ako sa ti darí a potom budem aj ja :) my to zvládneme :) len je hlavné raňajkovať :) ja mám vždy pravidelne musli s mliekom a to mi vždy pomôže sa cez deň nenapchávať :)
Dakujem vam dievčata za komenty :)...tak ja by som aspon tu vodu chcela s tela vyplavit :D.dost by mi to pomohlo :)..no uvidim :).A Laylla držim prsty obidve to zvladneme ! :)
Aj mňa pobavilo že sa nedá za týždeň pribrať :D veď ja som sama toho dôkazom že za týždeň sa dá pribrať 4 kilá takže ! :D a tak isto sa dá aj schudnúť za týždeň.. najviac tuším 5 kíl sa dá a je to vidieť.. ale to čo "schudneš" je iba voda a iné somariny.. tuk ti ostane.. síce budeš o dosť chudšie vyzerať.. ale neodporúčam ti to lebo aj ja som tak urobila a do mesiaca sa mi to všetko vrátilo aj nejaké kilá naviac ktoré som pred tým nemala :D proste najprv som vážila 57, schudla som na 53 a o mesiac som sa nevedela kontrolovať a teraz mám 59 kíl :D ale aj tak to teraz idem chudnúť tak držte palce.. držím aj ja tebe lenka :)
jeanny-dá sa pribrať za týžden ale len do čriev a tým sa vypne a zagulatí bruško,ale schudnúť za týžden.závisí aj od začiatočnej váhy,ak má niekto okolo 100 kg,tak áno,ale ak má niekto 60 a chce zhodiť,tak to je za týžden problém,aby to bolo viditelné.držím ti palce a maj sa krásne, inak nič v zlom, sto ľudí,sto názorov,každý človek čo schudne,tak je u mna jednička a viem,čo je to bojovať s kilami
jasne ze sa da schudnut za tyzden...a viditelne. tuna ti kazdy bude sice tvrdit opak ale aj za 3 dni idu tri kila dole...vacsina z toho je sice voda ale aj to je vidno pretoze na objeme sa zmensis. vsimla som si to na sebe potom co som po troch dnoch na sucharoch obliekla rifle alebo aj napr na kamoske co 4 dni nejedla koli zubom, najme v tvari je to vidno. cize ano da sa
mimochodpm to ma pobavilo zevraj za tyzden sa neda pribrat :D
ahoj lenka,chceš schudnúť za týžden a chceš vedieť,koľko sa dá, za jeden týžden neschudneš nič,lebo prvý týžden ak zmeniš stravu,tak si akurát vyčistíš črevá a vyprázdniš,ale na úbytku tuku nebudeš mať nič a ani tvoje okolie nič nespozná,možno ti splasne trocha brucho,ale to je len tým vyprázdnením čriev,doporučujem ti si dať dnes čistiaci čaj,ktorý ťa zajtra preženie niekoľkokrát na stolicu a každé ráno si daj na lačno dve deci vody,aby si naštartovala metabolizmus,aby rýchlejšie spaloval príjem potravy, medzi jedlami treba mať prestávky 3,5-4 hod.ak chceš niečo bližšie,tak sa pridaj k nám,kde sme tu na 90dnovej a od zajtra,som ada 68,prečítaj si niektoré komentáre a možno si niečo z toho vezmeš,ale za týžden schudnúť je sorry,to nejde,to nefunguje.tak ako za týžden nepriberieš,tak za týžden neschudneš.ale držím ti palce