prosím poraďte!!

markketa

no ja.poradim ti ešte aj toto.spominaš,že ked ti to robi jazykom,citiš ako sa to stupnuje,potom ta to prejde.chyba je v tvojej hlave,prestaneš sa sustredit.ked sa to vzrušenie stupnuje,skus sa začat nanho pozerat ako ti draždy jazykom klitačik a sama sa pritlač a naved ho na to miesto kde citiš najviac citlivost,musiš mysliet len nato,ako je to dobre a ako sa chceš urobit.porad svojmu partnerovy,nech pritom lizani trošku vzdycha aj on od vzrušenia,nauveriš čo to dokaže spravit.dobra je poloha od zadu.ked tvoj partner bude do teba zasuvat,tak nech ti draždi prstom klitoris a nech to robi tak dlho,ako potrebuješ,aj 30min.to je priklad,ale neverim,že sa neurobiš.skušajte.

slnko18

Ahojte ja by som sa chcela spýtať na celý postup ked chcem priatela vyhoniť prosím poradte mi.. dakujem moc pekne..

slavina

V takýchto prípadoch neplatí,že čím dlhšie tým lepšie,ale na opak.Musia nájsť spôsob,ako ju urobiť hneď.A ona nesmie myslieť na to,že sa to nedá,ale že sa to dá,lebo orgazmus je vecou psychiky.U mňa to vyriešil silnejší tlak.A teraz je už jedno,či ma robí jazykom,prstom,alebo pri sexe.Už s tým nemám problém.A úplne najlepšie by spravila,ak by sa najprv naučila urobiť sa sama,aby partnerovi vedela povedať,ako to má urobiť.

slavina

iq-čítam,mala som ten istý problém.trpela som 5 mesiacov,kým som partnerovi povedala,aby sa viac snažil a aby ma urobil hneď.Ona píše,že sa nedokáže urobiť,ak to trvá dlho(keďže je pre ňu dlho aj 3 minúty,musí sa to ten jej partner naučiť tak,aby ju urobil už počas prvej minúty,keď je poriadne vzrušená.

1iva

No tento isty problem mam aj ja. Nech sa priatel akokolvek snazi, oralnym sposobom ma nedokaze uspokojit aj ked ma lize aj hodinu. Je mi to prijemne, ale nic viac...

slavina

Chápeš,keď už máš orgazmus za sebou,tak už na to nemusíš myslieť a môžeš si vychutnávať každú polohu..

slavina

No tak povedz partnerovi,nech Ža urobí jazykom hneď a potom nech kľudne pokračuje ďalej,a Ti je to príjemné a potom si môžeš užívať nekonečný sex....