ako zistíš?

theresa

milá awi pekne si to napísala,jasné,že ked mám sviatok,ja si sama vyberiem darček,na cenu vtedy nepozerá,fakt mi kúpi čo chcem,aj ja ho sem tam prekvapím,ja som typ človeka,ktorý ked si niečo kupuje,tak hned myslím aj na neho.čo sa mu pridá a pod.medzi nami je dosť veľký vekový rozdiel,preto by som chcela byť občas takpovediac.hýčkaná. a on zarába 4 krát viac ako ja...

Dee

thereza a ty mu kupujes nejake prekvapenia. Lebo ked vidi, ze ty si k nemu pozorna a on aj tak nei je, tak potom je to blbe. Ale ked ani ty nie si pozorna k nemu(len na sviatky), tak necakaj, ze on bude.
Ale to ako ta odbil, je fakt hnusne.

awi

no ja neviem. moj chalan mi kupuje darčeky na meniny,narodky,vianoce,valentína, výročie. a jasnačka že ked niekam ideme-disko,kino,bar tak platí. mne to stačí,viac od neho nepožadujem. radšej nech si šetrí do našej spoločnej budúcnosti.myslíte že je to dosť?

theresa

dutry,on mi kúpi kvety,čokoládu,ideme na kávu,sem tam na večeru,myslím to tak,že sem tam by ma mohol potešiť aj niečím iným,čo myslíš?

dutry

ak to je totálny skúpy chlap,preboha,veď aj občas chalanovi dačo kúpim,viem,že má rád horkú čokoládu,tak mu ju kúpim.preboha,keď na to má......je skúpy..a dosť..a tri roky..a predtým ti tiež nič nekupoval?