DELIKÁTNA OTÁZKA

Príspevok v téme: DELIKÁTNA OTÁZKA
myšička

Ked partnerovi robim oral,straaasne ma pri tom boli pusa...trpne mi sánka az si necitim zuby a bojim sa aby som mu neublizila...Robim to zle?On tvrdi ze dobre(dokonca tento posledny to ma strasne rad,ale nemozem uprostred prestat a nechat ho chudaka tak s tym ze ma boli sanka:0))Baby aj vas boli sanka ked to chlapovi robite?Alebo som jedina a teda mam zmenit techniku?:0)

hanah

tak ja a priznam, ze t aj vaka tymto problmom nerobi. Proste som "nevladala" a robila som to zle, partner bol rozcarovany a nekomntoval "to", cize moj chaby vykon. Inak, bolo mi z tejto cinnosti dost zle. Kdesi som pocula, ze ak to nemam robit s chutou, tak to radsej nemam robit vobec.. Takze taketo uz neskusam robit, ale nahradzam to rukami. Spokojnost je u priatela zrejma. Ja to prote neviem, nechcem a nerobim to ustami.

kolacik

mysicka, tak ho neber do ust celeho, len spicku a pomahaj si pritom aj rukou. ked sa robia prestavky, chlapa to odvzrusi - no si predstav, ze ta drazdi na klitorise a stale meni frekvenciu a uhol a prestava...takto orgac nedosiahnes. Myscka- tento posledny?????/Kolkych si fajala pred nim? Vies, ze takto mozes chytit aj choroby? Chcela by som vidiet, od kolkych si ziadala, aby sli na testy k lekarovi, predtym, nez si ich olizla...

myšička

Ale mna ta sanka zacne boliet uz asi tak po 15 sekundach...bud to robim zle...alebo mam prilis malu pusu...ale co je najhorsie,on to chce stale castejsie:)

bia226

aj moj to ma velmi rad,zvycajne ho urobim rychlo, pol minuty,a je...ale neboli ma sanka,nic...asi to u vas trva dlhsie..?no striedat skuste

petulkak

ja si davam obcas prestavky tym, ze prehodim par slov a za ten cas mu to robim rukou. Moj partner tiez miluje oral, co uz... skoro vzdy zaciname nim, ked to nedokoncim pusou tak to dokoncime normalnym sexom. Ten moj ma penis dost velky tak si vies predstavit ze to niekedy nie je nic prijemne eheh.