Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zenska zavist

Laurina22

Baby,mate pravdu.Mozno by som to len nemala riesit.Nech idu do ...Kto je skutocny priatel,veri mojej osobe,nie cudzej.

Simonella

no tiez som sa s tym stretla.. preto mam radsej muzov :))) aj s nimi si lepsie pokecam, nerozoberaju kto je s kym alebo najnovsie pletky.. medzi nimi mi je jednoducho ovela lepsie

jajka001.

napriklad u nas v praci je par takych. jedine co sa da s tym robit je to ignorovat to a verit ze ludia budu posudzovat podla vlastneho rozumu a nie podla ohovarania

odpovedam

ja nastastie nic take nepoznam a mam vo svojom okoli super baby. Je to vecou toho, kym sa clovek obklopi. Na druhej strane ale poznam par chlapov - riadnych klebetnikov a casto krat mi pridu este horsi ako niektore zeny... ale rozhodne sa ako zena necitim ako falosna hyena a ani na ine zeny v mojom okoli by som si toto nedovolila povedat... svet je rozny a ludia tiez. A casto krat ohovaraju len preto, ze im to dovolime...

Laurina22

Rofl mas pravdu,hlavne my zeny si dokazeme tak prikraslit a prifarbit veci,ze casto krat sama zo seba zasnem:-)

Laurina22

Rofl,aka utecha:-)

Nie,vazne,vdaka,aj tebe xy...Len ma to mrzi,potrebujem asi vidiet aj nazor inych...ja si dost vela veci pripustam a riesim.Aj to je chyba.Obdivujem ludi,ktori sa otrasu a idu dalej s usmevom na perach.