29 a hysterektomia

Príspevok v téme: 29 a hysterektomia
Zuzulienocka

Mam 29 rokov a hrozi mi hysterektomia neviem sa z toho psychicky spamatat.
Pretoze som akurat planovala dietatko.
Nepomaha mi ziadna liecba. Stale silno krvacam, kravave vytoky, zvacsuje sa mi endometrium, kazdy hormon mi sposobuje neskutocne problemy ako je strasne krvacanie raz som dokonca musela podstupit kyretaz koly tomu, uz si nevedia dat rady.
Je tu niekto kto v takom mladom veku podstupil vybratie maternice? Ja sa idem zblaznit.

RNG

Yam, jod, I3C a DIM. Samozrejme precistit telo silnymi enzymami tiez pomoze, aspon odstrani rozne zamorenia, co k tomu opuchaniu vystelku mozu priospievat. A zvysenie viralnej imunity tak isto, najdi si to alebo tu niekde v mojich prispevkoch, alebo cez Google.sk zadanim slov rng, herpes. V tom prispevku je zahrnute zvysovanie viralnej imunity voci hromade virusov co sposobuju skodu na slizniciach, nervoch atd.

Zuzulienocka

Ivka 1 pisala som Vam email neviem ci Vam prisiel ja uz skusim vsetko, ak Vam neprisiel napiste prosim napisem Vam moj aby ste sa mi mohli ozvat.
Otehotniet sa snazim uz á mesiacov ale bezuspesne:-((( A neviem ci sa to este podari:-(((((

Ivka 1

Zväčšovanie endometria je skôr priznačné pre ženy v menopauze ale bohužiaľ u niektorých začína už po 30.roku života.
Dá sa však pomôcť prírodnými doplnkami, dôležité je užívanie antioxidantov a jodu. Mojej mamičke tiež hrozila hysterektómia a po nasadení prírodnej liečby sa jej vyhla a má veľmi dobré výsledky. Zuzulienočka hlavu hore, ak budeš chcieť môžem poradiť, ako by sa dalo pomôcť aj Tebe. Napíš mi na mail ak chceš.

bazalka

Ahoj, neviem si predstaviť, čo prežívaš, určite to musí byť hrozné. Ja mám teraz tiež všelijaké gynekologické problémy, ale nie až takéto. Možno by bolo pre teba dobré čím skôr otehotnieť a až potom riešiť hysterektómiu. Skús sa o tom porozprávať so svojim lekárom. Držím prsty.