Jogurt po otvoreni

jajka001_

jezisi ze toxicka cibula :D cibulu bezne rozkrojim, pouzijem jednu polovicu a druhu odlozim do chladnicky, den, dva, tri je este uplne v pohode
ale jogurt by som na treti den po otvoreni urcite nejedla a uz vobec by som neriskovala ak by som mala problemy so zaludkom. a spoliehat sa na vyjadrenie niekoho anonymneho na fore?

apreconie

co tu riesite to ci sa ma ci nema zakladat takato tema???!!!
otazka znela inak, proste sa opytala a ak niekto vie k veci odpovedat, nech odpovie, co vas po dovode preco sa to pyta, ved to je kazdeho osobna vec. a osobne si nemyslim, ze je nemiestna, nie vsetko co chuti a vonia je aj dobre a neskodne. sa zobudte
nevravim ze je to zle, ale vyjadrit sa ku tomuto neviem, len chcem povedat aby ste neutocili na zakladatelku ktora chce normalnu radu a dovod nemusi nikoho zaujimat

jaanna

to som este nepocula,zeby rozkrojena cibula bola na druhy den toxicka....JA ESTE ZIJEM.... a cibulu odlozenu v chladnicke konzumujem aj na druhy ,ci treti den-po jej rozkrojeni...

KACIKA

Podla mna toto nie je az taka smiesna tema, lebo zhodou okolnosti som si urobila z jogurtu dressing, ale polka mi zostala na zajtra. Myslim, ze je to presne tak isto ako s cibulou. Kopec ludi neviem, ze ak vam zostala zvysna rozkrojena cibula musi sa ihned spradcovat alebo zjest, lebo inak je toxicka. Snad sa najde normalny clovek, ktory vie odpoved aj na otvoreny jogurt.

mariaXB

no hej,taketo reakcie sa dali ocakavat.vsak ked mu nic nemoze byt,tak ho zjem, ani slovom som nepovedala,ze sa mi to nepaci.je jasne,ze kvoli jednemu jogurtu zakladat temu je smiesne,lenze ja kupujem ten jogurt stale,kedze je jediny,z ktoreho mi nieje zle.a furt vyhadzovat bezdovodne nechcem,tak preto som sa opytala.

mataBB

jezis tak ten jogurt vyhod..zakladat temu kvoli jednemu otvorenemu jogurtu je uplne smiesne

ked ti clovek pove aby si ho zjedla tak sa ti to nepaci, ked ti pvoie aby si ho vyhodila tak sa ti to tiez enpaci..tak co chces pocut?

mariaXB

mata,viem,ze to dost prehanam s tym sledovanim,lenze neprisli mi na to dva roky a malo to velmi skarede nasledky.hm.

mataBB

podla mna su niektori ludia strasne citlivi a opatrni...to im potom uskodi vsetko, ked si to vsugeruju
na obaloch je napisana vzdy minimalna trvanlivost a aj spotrebovat do 24 hod sa tam pise skor preventivne..je to ochrana pre vyrobcu, keby sa nahodou ludia stazovali, tak aby sa mohol branit ze je to na obale