Prosím o radu. Viac ako pol roka liečba ATB na EF a Klebsiella oxytoca po gyn.náleze. Citlivosť baktérií na amoxicilín + kyselina klavulonová a Furantoin, ale.... alergia na Penicilin a jemu podobne, Furantoin sa uz nevyraba. Vybranych kopec dalsich ATB, od Ciploxu, Ciphinu, Zinattu, Biseptolu, lokalnych Atb, nic nepomohlo. Citam o Citricidale. Aka je vhodna koncentracia pri uvedenych bakteriach? Pripadne ina rada? Mam uz zo vsetkych liekov oslabenu imunitu, momentalne si picham od Imunologa Polyoxydonium na posilnenie Liecim sa aj na Chlamydie pneumoniae.... Dakujem
enterococcus faecalis
Lekari sa zo skoly naucili bojovat proti doplnkom a strasit s ich neexistujucimi zlymi postrannymi ucinkami.
Citricidal sa da kombinovat prakticky so vsetkym, okrem probiotik. Tie samozrejme musis brat v inom case.
Chcem sa spýtať, momentálne kašlem produktívnym kašlom, je to asi z tých chlamýdií, každopádne dávam si sirup Paxeladine......či už sirup alebo iné liečivá, môžu sa s Citricidalom kombinovať? Neovplyvnia sa vzájomne účinky? Než ho začnem užívať, chcem si byť istá. Ďakujem.
Ked pozries na tabulky ucinnosti citricidalu ten roztok 35 kvapiek na liter vody je zhruba 600 ppm, v zaludku sa rozriedi na polovicu i viac, tj do crev dochada pod 200 ppm, co napr neznici uz laktobacily(uzitocne) ale mnohe skodlive este stale nici.
Ta ista koncentracia je dobra na vaginalny vyplach, ale tam sa to podstatne nezriedi, takze ti to znici a probioticku floru a dobre je si ju nasadit probiotickymi vaginalnymi supositoriami naspat.
Nuz ale na tie chlamidie pneumoniae aj tak budes muset brat citricidal, samento a extrakt z olivovych listov dlhe mesiace, inac ich nevynicis, lebo len potlacit ich nestaci, oni sa, bestie, vratia spat, lebo sa nedaju znicit za kratky cas a nejake to vzdy preziju, ci uz vo forme L-foriem alebo sporov, , znizia ti imunitu a budes stale chytat rozne nakazy, ktore by si s normalnou imunitou nedostala.
Inac bakterialna forma ch.pneumoniae je lahko znicitelna, ale pri tom sa cast premeni na L-formy, ktore je velmi tazko znicit alebo na spory, ktore sa znicit vobec nedaju a pre to musis cakat dlho, kym sa "vyliahnu" a az vtedy ich nicit.
Niekedy navrhuju pulzne liecenie, tj prestavku asi 2 tyzdne, ktora umozni znacnej casto sporov sa "vyliahnut a tiez mnohym L-formam sa zmenit na bakterialne, tj vybudovat si bunkove steny a potom ich znova napadnut tou zmesou antimikrobialnych latok a znicit ich co najviac, nedat im moznost sa znova "zakuklit" do buniel ako L-formy alebo premenit na spory.
V mojom konkrétnom prípade stačí piť 35 kvapiek v litri vody denne? Alebo aspoň 2x denne, 70 kvapiek?
ešte otázka: Keď začnem užívať Citr. tabl., je vhodné to kombinovať aj s Citr. kvapky, keď chcem okrem užívania tabliet začleniť aj sedavé kúpely? Či to už je moc? Treba s ním zároveň užívať aj vaginálne lactobacily, napr. Gynoflor? Pýtam sa preto, či tie dávky Citr. nevyničia aj dobré baktérie, potrebné, a či si tou kombináciou tabl.+ kúpeľ nemôžem uškodiť, či to už nebude moc.....Mala som takú predstavu o liečbe z vonka aj z vnútra ....
Lekari maju radsej hlupych a neinformovanych pacientov, s takymi sa im lahsie pracuje, lebo sa mozu hrat na absolutne autority.
Nehovorim, ze internet je zdrojom spolahlivych informacii, blbosti a dezinformacie je tam podstatne viac, nez informacie. Ja ale cerpam informacie z periodik uspesnych lekarov, kapacit vo svete na pouzivanie prirodnych a alternativnych metod.
Nakoniec zijeme vo svete penazi a nazdavat sa , ze dostaneme zadarmo z internetu spolahlive informacie je naivnost.Ja vydam na clenske a extra literatury od nich minimum 1000 dolarov rozne, a to uz pomaly 17 rokov a to zrejme ziadny domaci doktor neurobi, naviac bolo by to pren len problem, lebo keby zacal tie alternativne metody prevadzat, tak ho okamzite napadnu a budu sudit, zamienka sa vzdy da najst, ked sud stoji na strane organizovanej mediciny a tzv "odbornikov" z ich radov.
Vankomycin stal pred 25 rokmi 30 dolarov za 30 tabletiek. Dnes ho vidim za 1600 dolarov!!!
A aj tak nevie adresovat dnes VRE a citricidal za zlomok ceny je ucinnejsi. To ti samozrejme ziadny tvoj lekar nemoze povedat, oni ti povedia len to, co sa naucili v skole a tam sa nic okolo prirodnych neuci, len nedovera k nim.
Ďakujem za radu. Citr. som si už objednala, no zajtra sa chystám na infekčné podebatovať s lekárkou o Wheldonovom protokole. Na chlamydie sa liečim už 4.rok, nejaká výrazná zmena nenastala, no nikdy mi však o tejto forme liečby nepovedala, hoci na to čítam dobré ohlasy....Taktiež mi ešte nikto nepovedal o Vankomicíne, keď som sa na to pýtala kožnej lekárky (po stere s vulvy) na základe info z netu, povedala, že to je vzácne ATB, že to sa nepodáva len tak....neviem, čo viac by ešte potrebovala, aký väčší dôkaz a že to je choroba všetkých pacientov čítať na nete a kombinovať....
Ďakujem za radu, ja to teda skúsim, nič iné mi ani nezostáva ....
Zabudol som pripomenut, ze VRE su vankomycin resistant enterococii a citricidal bol na tie nemocnicne crevne atb rezistentne nakazy velmi ucinny.
Samozrejme, ked nezaberie okamzite, treba zvysit davky, v tom pripade odporucam kapslovu formu, 250 mg(ekvivalent 25 kvapiek citricidalu) v davke 3x2 a na noc aspon 4 hodiny po poslednej davke pouzit silnu probioticku zmes s kuskom jablka.
Klebsiely su bezne infekcie, povacsine lahko znicitelne atb a roznymi antimikrobialnymi doplnkami.
Zialbohu sa po case vyvinuli atb odolne druhy(vyslachtene v tele), co mas zrejme aj ty.
Takze musis pouzit nieco ine, citricidal je dobra volba. Koncentracie uz 6 ppm nicia bezne klebsiely a taku koncentraciu v celom tele sa da lahko dosiahnut pitim "horkaca, tj roztoku citricidalu, kde do litra vody das 35 kvapiek citricidalu(60percentneho) alebo 60 kvapiek GSE(NutriBiotics, 30 %)Na citricidal mas tabulku, hladaj cez google.sk zadanim slov rng, citricidal
Ty mas ale ovela vaznejsi problem, chlamidiu pneumoniae, ktoru je problem znicit aj roky, a ktora je zodpovedna za ineinfekcie, lebo znizuje imunitu v tele
Viac na to si mozes vyhladat cez Google.sk pod rng, chlamidie.
Tam uvadzam jediny protokol na ne roky pouzivana kombinacia atb a metronidazolu pod nazvom Vanderbilt Wheldon protokol alebo alternativu, co som navrhol, citricidal Samento a extrakt z olivovych listov, tiez enzymi na odmaskovanie prislusnych L-foriem.
Mozno aj tvoja atb odolna klebsiela vlastne preziva tym ze sa pod vplyvom antibiotik zmeni na L-formu(bezplastovy vnutrobunecny parazit)
Viacero bakterii pod vplyvom atb sa na tuto formu vie premenit, najznamejsioe su boreliozy, chlamidie pneumoniae a niektorem e- coli
Dnes sa to coraz castejsie stava najme v nocosomialnych(nemocnicnych) nakazach a treba hladat antimikrobialne latky, na ktore si za miliony rokov mikroby nevedeli v prirode zvyknut a nie medzi patentovanymi syntetickymi liekmi s velmi jednoduchymi molekulami, s ktorymi vedia mikroby "vybabrat".
Vid VRE, MRSA,clostridium difficile, candida a plesnove infekcie atd.