Flaky v podpazuší

Príspevok v téme: Flaky v podpazuší
eroot

Dobry.

Asi pred mesiacom sa mi v podpazuší objavili také červené fľaky (veľké - skoro cez celé podpazušie). Keď som akurát po sprche je to OK sú vidieť ale minimálne. ALE! akonáhle sa spotím, alebo je druhý deň tak to mám celé červené a občas to svrbí.

Neviete náhodou čo by to mohlo byť? Vďaka

Bubliii

Presne s tymto som aj ja mala problemy, trvalo to vyse roka, v lete samozrejme mnohonasobne horsie.. kedze som uz nechcela dlhsie uzivat kortikoidy tak som vysadila uplne deodoranty a uz to nemam. Poskusala som hadam vsetky na trhu, aj prirodne, ale vzdy sa mi to znovu objavilo tak som nemala inu moznost..

Rhea123456

Ja s tym teraz tiez bojujem.. Cervene svrbive olupujuce sa flaky v podpazi.. Davam si kalciovy krem, ale rano si na to aj tak musim davat chemiu- antiperspirant.. Mne sa to urobilo, ked som začala pouzivat tie bezaluminiove deodoranty, zacala som sa samozrejme potit, citit a striekat castejsie az sa mi urobilo toto.. Vratila som sa k antiperspirantom, tie nemusim tak casto pouzivat.. Som zvedava ci to prejde, u koznej mam termin o mesiac..

Anna43

Ahoj. Ja som tiež mala rovnaký problém s podpazuším. Išla som ku kožnej a predpísala mi belogent (ináč veľmi účinný krém), ktorý aj zabral po pár dňoch červené fľaky v podpazuší zmizli. Opäť som začala používať dezodorant a po týždni som to mala naspäť. A takto to išlo do kola až kým sa mi neminul belogent. Potom som zase išla ku kožnej pre belogent, ktorý mi opäť pomohol. Rozhodla som sa, že skúsim nájsť nejaký špeciálny dezodorant pre citlivé podpazušie... A natrafila som na prírodný dezodorant Iris. Po liečbe belogentom som ho začala používať a od vtedy mám svätý pokoj. Červené fľaky sa mi proste nevrátili. A dokonca ten dozodorant neobsahuje ani hliník, o ktorom toľko píšu, že spôsobuje rakovinu prsníka. Samozrejme je trošku slabší ako klasické dezodoranty, ale radšej budem v letných mesiacoch používať tento dezodorant 2-3 krát denne ako stále riešiť problémy s podpazuším. Takže ľudia, odporúčam!