Zmena farby očí

dp projekt

nestaci ti imaginarna zmena oci :)
kamarat sa venoval vo svojej diplomovke optimalizacii farby a pouzil pri tom jeden priklad prave so zmenou oci, konkretnu aplikaciu najdes na dp.bikeweb.sk, konkretne tu: dp.bikeweb.sk

9nika999

Ja už som sa zaoberala, kde robia zákrok na zmenu faby očí . Myslím, že tento zákrok robia v Turecku, Libanone, Mexiku, ... Tento rok by som chcela isť do Turecka na zákrok, ale musím zistiť, ktorá klinika to robí. Ak poznáte nejakú plastickú chirurgiu v Turecku tak to prosím napíšte a ja sa tam budem informovať či to vykonávajú.
A podľa mňa je na každom čo si robí zo svojim telom, očami, vlasmi atď. to že niekto napíšte negatívne do fóra tak to druhú osobu nepresvedčí .A prečo by aj malo veď teba je do toho nič čo si daný človek robí zo svojim telom.Hlavne, že je on spokojný !!!
Ďakujem vopred ak niekto napíšte o nejakej klinike v Turecku :-)

Nela41

Ježiši čo trepete každý so slepotou prosím vás? Na zdraví každý len p*čuje keď mu niečo nie je po jeho nôte. Ju zaujíma to na čo sa pýta nie vaše rozhrešenia tak buď to nekomentujte alebo poraďte niečo k téme.

321ico

Suhlasim s oci123, je to jej vec a mna to zaujima tiez. To ze niektori nevidia je smutne ale preco by sme si mali odriekat nieco len koli tomu?
Nebudem chodit ku kadernicke a upravovat si vlasy len preto, ze niektori, co nemali to stastie maju rakovinu a z chemoterapier im vypadali vlasy?
Dufam ze coskoro bude na vyber aj zelena.

oci123

Jezisi, ked vas nieco trapi, chodte si to riesit inde, nemutte vody v diskusii, ktora sa zaobera zmenou farby duhovky. Pokial si ju chce zmenit je to len jej vec a netrepte, kolko ludi je chorych a podobne somariny. Viete kolko ludi hladuje a vy po nedelnom obede aj tak mate v kosi odpadky od jedla?! Tak nepoucujte o moralke a ked potrebujes do diskusii trepat somariny, otvor si Word a pis si sama so sebou!!

Zmena farby duhovky trva 2 minuty na jedno oko. Proces je bezbolestny a mozes ist domov hned. Momentalne ti dokazu zmenit hnedu farbu oka len na modru. Kedze kazde oko je modrej farby, no ti, co maju oci hnede maju viac pigmentu na prednej strane duhovky. Ako sa svetlo odraza, hnedy pigment ide von. Operacia ti odstrani hnedy pigment. Neodbura ti ho hned, ale proces odburavania pigmentu trva priblizne 2 tyzdne, ale je to dost subjektivne. Operacia je vratny dej. To znamena, ze ti ten pigment kludne dokazu vratit spat, ak by si si to rozmyslela. Operacia je dokonca prospesna, kedze sa pri nej odburavaju aj ciastocky sposobujuce sedy zakal. Ci je mozne absolvovat operaciu na Slovensku, to neviem ale skus kontaktovat trebars kliniku GSL alebo Perfect Clinic v Prahe, oni budu mat urcite viac informacii.

okoloiduci

Suhlasim s diskusiou. vela ludi sa cely zivot trapi s chorobami, pozrite sa kolko je na svete chorych ludi a nas tu trapi nejaka farba oci. Podla mna je pekna kazda farba oci

Laylla

Načo operácia očí ? Ľudia spamätajte sa ! nemusíte si takto ničiť oči, a keď sa ti nepáčia tie tvoje tak si kúp farebné kontaktné čočky, čo som počula od kamarátky, sú super!