Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HAK Regulon priberanie

Príspevok v téme: HAK Regulon priberanie
paupau

Ahojte..

Rada by som sa informovala, či má niektorá z vás skúsenosť s HAK Regulon, za posledný rok odkedy ju užívam som z ničoho nič pribrala 10kg a nech robím čo chcem nejde to dole. Áno stále ju beriem, ale nejde mi to do hlavy, mala som ju už dva roky do zadu a nepamätám sa že by mala takéto účinky. teraz však hľadám dôvod neovládateľného priberania a napadlo ma, či má niekto skúsenosť pri tomto druhu antikoncepcie.

ďakujem za odpovede :)

mataBB

proti zadrziavaniu vody v tele je antikoncepcia s gestagenom drospirenon. teda yaz, yasminelle, yadine, maitalon, karhla a vsetky generika

batavya

juj, ja veru neviem, odvtedy som na Hak zanevrela, ked nemusim tak ju radsej nechcem
Mne sa ani nezdalo, ze viacej jem, neviem cim to bolo.. a tie kila sa mi davali dole strasne tazko

jankaaaaaaaa

moze zvysovat chut do jedla, tak viacej jes. je to stara hak, ktora je uz davno prekonana, dnes su ovela modernejsie, ktore nezatazuju tak organizmus ako regulon. je mozne ze regulon ma aj anabolicky efekt, to neviem s istotou.. porad sa so svojim gynekologom zeby si ju chcela zmenit

paupau

ano? a vieš odporučiť nejakú inú, z ktorej sa nepriberie?

(do kelu vždy si kupujem len na mesiac a akurát teraz som si kúpila na 3mesiace)nekúpi niekto ? :D