Zdravá strava ,,za babku,,

Weva

mna to prekvapilo ako hlaska - ok chlorofyl je zdravy, vitamin C je zdravy, vlaknina je zdrava, 3-omega mastne kyseliny su zdrave ... co si tym chcel ale povedat???

Vzdy je to o prepojeni teorie a vedomosti, s praxou a disciplinou a moznostami co si vies dovolit a co nie...

asi som nepochopila tvoj prispevok, to je vsetko :)

guissepe

• It has been seen to help in the growth and repair of tissues.

• Chlorophyll helps in neutralizing the pollution that we breathe in and intake everyday - a good supplement for smokers

• It efficiently delivers magnesium and helps the blood in carrying the much needed oxygen to all cells and tissues.

• It is also found to be useful in assimilating and chelating calcium and other heavy minerals.

• It had been seen to have a good potential in stimulating red blood cells to improve oxygen supply.

• Along with other vitamins such as A, C and E, chlorophyll has been seen to help neutralize free radicals that do damage to healthy cells.

• Chlorophyll is also an effective deodorizer to reduce bad breath, urine, fecal waste, and body odor.

• It may reduce the ability of carcinogens to bind with the DNA in different major organs in the body.

• Chlorophyll may be useful in treating calcium oxalate stone ailments

• It possesses some anti-atherogenic activity as well.

• It can be used to treat infected wounds naturally.

• These are only a few of the multitude benefits that chlorophyll can do to the body.

• It has antimutagenic and anti-carcinogenic properties so that it may be helpful in protecting your body against

neviem poslať link tak som to urobil takto

guissepe

úplne súhlasím s tým že zdravá strava nezaručuje zdravie, ale minimálne za pokus to stojí.....
.....iný pohľad na vec je napr., že všade sa píše aký je chlorofíl zdravý, pritom sa mi stačí pozrieť von oknom a vidím ho na tony a zadarmo ale je divné robiť niečo čo nerobia všeci, jedivné byť zdravý keď všetci chcú byť chorí a zapeniaze okremtoho

weornika

guissepe,je to tak lenze ani zdrava strava jej nezarucuje zdravie.a mozno zije z ruky do ust a nemoze si dovolit investovat vacsiu sumu do jedla,kto vie.inak co som citala tak v dnesnej dobe ludia v zapadnej europe jedia velmi vela tak mozno by sa dalo zredukovat kvantitu a nahradit kvalitou aby sa to cenovo vyrovnalo,ale aj na to si je treba zvyknut...ja osobne nejem nejak velmi zdravo,kupujem skor obycajne rozky,natierky a zeleninu,celozrnne nie,no zas na druhej strane nejedavam mastne jedla ani vo fastfoodoch ani nesrotujem sladkosti asi taky priemer som hm a nemam pocit ze by som bola nejaka nezdrava,aspon zatial nie...

guissepe

ono je to tak že keď chceš pridať niečo do svojej stravy vždy je to o niečo odrahšie než to bolo odteraz...ale keď zistiš po určitej dobe že nemusíš kupovať polovicu toho čo si zjedla alebo zjedol doteraz tak ťa to možno vyíde lacnejšie nakoniec :), cena zdravia je omnoho väčšia než sa môže zdať, len si spočítaj koľko musíš ročne zaplatiť štátu aby si bola bol "zdravý", tým chcem povedať že keď sa zdravo stravuješ redukuješ tým aj náklady na liečbu, tak sa neboj a smelo dotho....a toto čo som doposiaľ uviedol je skoronič v porvnaní s tým že sa budeš cítiť lepšie, čo ti v živote môže priniesť viac prostriedkov na ešte kvlitnejšiu stravu
(je to niečo podobné ako s kupovaním kvalitného oblečenia len omnoho dôležitejšie a nehovorí sa o tom)
tak smelo dotoho :)

mataBB

ja som napisala ze ti, ktori uprednostia tycinku nad ovocim, pretoze je LACNEJSIA, su blbi..ja nikoho nenutim jest to co jem ja..ani v mojej rodine sa nikto ako ja nestravuje..kazdy nech robi podla vlastneho usudku.ano to si myslim,pretoze vidime aky je zdravotny stav obyvatelstva..

kde som napisala ze nic nejem?

co sa pouzivalo predtym? no nic..potraviny sa vyrabali tak ako sa mali...nie ako teraz, ked kazdy vyrobca chce usetrit naklady a natrepe do potravin hocico, hlavne ze mu naklady ide dole

draheZDRAVIE

tak ja to zopakujem ešte aj dvadsaťkrát. to bola iba reakcia na to tvoje, že všetcí tí a tí sú blbci, teda tí, čo nejedia to, čo ty. veď je to každého osobná vec. nebola to myslené doslova (už som to napísala niekoľkokrát)... inak ty sa zdravo stravuješ, lebo máš nadváhu? a preto držíš aj diétu? niekedy dokonca za celý deň nič nezješ? to nie je nič moc. :/
ešte by ma zaujímalo, čo sa používalo, keď nič z vymenovaného. :-O