Rada by som sa zdravšie stravovala, ale jednoducho na to nemám peniaze. Ako to riešite vy? Čo kupujete?
Napr. len keď chcem kúpiť pečivo, tak celozrnný rožok stojí 30 centov, biely rožok s rovnakou hmotnosťou 4 centy ...a to je dosť veľký rozdiel.
Zdravá strava ,,za babku,,
s takymto pristupom mozes skusat jest vsetko - a pokojne tak rob - ja Ti v tom branit nebudem, ale ani si z toho brat hned priklad :)
a jasne (aj ked polnohospodarstvo zacalo pred tisicrociami, aby tie rastliny kultivovalo a nejedli sme planky a divoke byliny), okrem toho zijem v meste a to co tu rastie v tom smogu a prachu by som nejedla celkom urcite...
Len preto, ze kravy prezuvaju travu to este neznamena ze je to ta dobra strava i pre nas, nie?
Nie vsetko vieme stravit (kravy maju zlozeny zaludok napriklad)a vyuzit... takze zakladna myslienka je zaujimava... ale :)
Preto sa vela krat z takych veci robia rozne extrakty a vytazky.. a to stoji peniaze...
Ked uz po prirodnej ceste, tak tu listovu zeleninu by som jedla skor - pride mi chutnejsia ako trava...
no zaujimave je to, ze odkaz z ktoreho mas to o tych benefitoch je zo stranky PREDAVAJUCEJ chlorophyll supplements - tak ake zadarmo?
(ok, da sa jest i listova zelenina, ale prave na tej stranke pisu ze nie v dostatocnom mnozstve)...