chcela by som sa spýtať, že či je pravda že chodením hore po schodoch sa mi vytvaruju skorej velke svaly než by mi z nich ubudal tuk, je to surne pretože už skoro týždeň sa tomu venujem a bola by som veľmi nerada kebyže by som potom namiesto ubytku tuku mala veľké svaly:/
chodenie po schodoch
urcite mas pravdu, aj ked vysledky nevidno, telo to ti to raz oplati :-)
Chodenie do schodov je iste lepšie ako nič, ale napríklad ja tiež chodím po schodoch, do práce som chodil peši ( 40min ), ale ozajstné výsledky sa dostavia až intenzívnym športom.
ale urcite to robi dobre pre vase telo len to nevidno, aspon v tvojom pripade lostik, teda ked hovoris, ved pamatate tu reklamu na nemenovany vyrobok co sa lahodne rozotiera po chlebe :), tam tiez ti co behali po schodoch mali zdrave srdiecko :-)
svaly maju vacsiu vahu aku tuk
nejake svaly by sa urcite objavili :-) ale vahu by si zhadzovala v pomere s tym rychlejsie. a od kial chces zhodit?
sweater:
no veď to zase ja viem že po týždni nemám nič čakať:D len som sa asi zle vyjadrila..
myslím normálne hore a dole 2 krát každý deň, 12 poschodí:)tak troška rýchlejšie po nich idem, nie bežnou chôdzou:) tak som chcela vedieť že či mi to pomože:) beh?:) nenabrala by som s ním svaly? možno je to hlúpa otázka, ale každý vraví inak a potom neviem z čoho si vybrať:)
po tyzdni mozno telo ani nezaregistrovalo ze chodis po schodoch :-). a to mas namysli take chodenie ze po nich zbehnes ked ides do prace resp. do obchodu? a potom samozrejme vybehnes spat? ak ano tak nejaku zmenu budes badat mozno tak za 250 rokov :) ked chces schudnut zacni z aerobnymi cviceniami, behanie resp. steper, bicyklovanie resp. stacionarny bicykel a plavanie, tu riadne resp. nieje, jedine sup do bazenu a mordovat sa..
a teraz naozaj?:))