Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chodenie po schodoch

M74

Chodenie do schodov je iste lepšie ako nič, ale napríklad ja tiež chodím po schodoch, do práce som chodil peši ( 40min ), ale ozajstné výsledky sa dostavia až intenzívnym športom.

sweater

ale urcite to robi dobre pre vase telo len to nevidno, aspon v tvojom pripade lostik, teda ked hovoris, ved pamatate tu reklamu na nemenovany vyrobok co sa lahodne rozotiera po chlebe :), tam tiez ti co behali po schodoch mali zdrave srdiecko :-)

sweater

nejake svaly by sa urcite objavili :-) ale vahu by si zhadzovala v pomere s tym rychlejsie. a od kial chces zhodit?

kikuskaaaa1111

sweater:
no veď to zase ja viem že po týždni nemám nič čakať:D len som sa asi zle vyjadrila..
myslím normálne hore a dole 2 krát každý deň, 12 poschodí:)tak troška rýchlejšie po nich idem, nie bežnou chôdzou:) tak som chcela vedieť že či mi to pomože:) beh?:) nenabrala by som s ním svaly? možno je to hlúpa otázka, ale každý vraví inak a potom neviem z čoho si vybrať:)

sweater

po tyzdni mozno telo ani nezaregistrovalo ze chodis po schodoch :-). a to mas namysli take chodenie ze po nich zbehnes ked ides do prace resp. do obchodu? a potom samozrejme vybehnes spat? ak ano tak nejaku zmenu budes badat mozno tak za 250 rokov :) ked chces schudnut zacni z aerobnymi cviceniami, behanie resp. steper, bicyklovanie resp. stacionarny bicykel a plavanie, tu riadne resp. nieje, jedine sup do bazenu a mordovat sa..