zevraj to zmiernuje celulitidu. ma to niekto overene, odskusane? ak ano, tak kolko sedeni treba? dakujem
lymfodrenazna masaz na celulitidu. kto skusil?
ved píšem,že behám ako strhaná denne a aj sa hýbem okrem toho,ostatná postava je útla,len tie stehná jednak ovisnutá koža ,lebo som bývala tučnejšia,jednak pod ňou vrstva tuku a pod ňou svaly,lebo od decka som robila bežecké lyžovanie a teraz nasucho,myslím,že jasné,že špáratká mať nebudem,ale asi môjmu telo niečo chýba napr.lymfo,lebo sa mi to tam hromadí a napriek toľkému pohybu 11km,nie a nie vyhladiť.A ak neuvidím viditeľné zmeny na nohách,aj tak si myslím,že to pre organiz.nebude márna investícia.
a na lymfo som tiez chodila ale nic moc
nepomoze vam nic ani masaze ani kremy....pokial nebudete cvicit a jest zdravo ;) mam to odskusane ;)
Aj ja sa chystám zajtra na masáž,ale rátam s zým,že musím postúpiť viac procedúr,nejdem na prístrojovú,ale ručnú.lebo športujem denne niekoľko rokov a nohy mám jak handry,potom dám vedieť.ja by som aj každý deň,čo si nezaslúžim???len keby rňto nebolo také drahé!čo je tu vlastne lacné,však?