Ahojte, posledného 2,5 roka som nebola na gynekológii, lebo mám z toho panický strach. Teraz sa bojím ísť k doktrke, čo mi povie na to, že som tam tak dlho nebola. Tiež sa bojím, že by mi mohla niečo zistiť. Ale odhodlať sa k tomu neviem.
2 roky som nebola na gynde
Ved to ma odradza ze je to vychitena klinika je pravda ze som nevolala ale maju mail ze hocijake pripomienky a nazory mozem napisat alebo ked sa chcem nieco opytat a bla bla...No samozrejme ze som pisala a nikto nic ani odpoved a to som napisala ze sa chcem zaroven aj obiednat ze kedy maju volny termin tak teraz neviem asi uz nemaju zaujem o take ktore neplatia ked som tam nebola uz 3 roky najradsej by som zobrala kartu a odisla inam.
ved si tam zavolaj a normalne sa opytaj...to nie je ziadna hanba
Ahojte baby je jasne ze je nezotpovedne neist na prehliadku ale prosim nema niekto skusenosti so sukromnou klinikou ci treba doplatit aj tie roky ked som tam nebola?este raz dakujem
Ahoj miriam,
aj ja som mala ten istý problém ako ty,aj moja gynekologička bola neprijemna a vulgarna,čo človek nečaka od lekara profesionala,napriklad povedala som jej že liek co mi dava mi nerobi dobre :jej odpoved dam vam niečo ine a budete si šturat dva tabletky ked jedna vam nestači,alebo otazka:pani doktorka je normalne,že moja dcera 12roc,ma 10 dni menzes jej odpoved ta keď lejete vy tak musi aj ona...a su plno take vyrazy co použivaju ženy lahkeho remesla,a nie lekar...,ja som ju zmenila mam doktora,ktory je velmi ludsky a dobry,aj ked je chlap tak je velmi profesionalny zmen lekarku!!!!!! lebo naše zdravie je jeprednejšie ako nejaky dement!!!! držim palce
tiez by som si nafackala, uz budu 3 roky co som nebola, ale tento týžden sa uz idem objednat, na prehliadky treba chodit, moja mama nebola u gynekologa asi 20 rokov, nastastie je ok, len jej stale dohovaram nech ide a ona, ze dobre, ze pojde a nic, ju k lekarovi dostat, to je umenie, raz kaslala 2 mesiace, lebo k lekarovi ani za svet
no dievcata ak vam to stoji za to tak este pobudte dalsie 3 roky doma a potom sa nestazujte.nic v zlom.ale nepochopim zeny(a hlavne tie ktore uz maju svoje deti)ake su lahostajne k svojmu telu k svojmu zdraviu.tak pekne krasne bez hanby a bez strachu navstivte doktora.ten si robi pracu ako kazdy iny a vobec nie je na vase ....zvedavy.
joj ja som na tom tak isto ale asi uz aj 3 roky od kedy sa mi narodil syn tak som tam bola asi ked mal rok a od vtedy uz nic.AJ mne je trapne tam ist uz po takej dlhej dobe a co ma odradza tak je to ze je to sukromna klinika a v tedy sa tam platilo rocne 1500 vtedajsich SK tak a teraz vobec netusim kolko sa tam plati no urcite viacej.No ja sa len bojim ze ci nebudem musiet tiez zaplatit za tie roky co som tam nebola lebo potom pommmmooooc.Fakt neviem ako to je ci musis doplatit ci nie neviete niekto dakujem
miriam
ako som toho názoru čo maťa... ak sa ti nezdá, je nepríjemná tak ju zmeň... vyhľadaj si nového gynekológa, ktorý je podľa tvojich predstav a není problém... ja mám úžasnú gynekologičku a ak mám problém tak tam idem dokonca s radosťou lebo viem, že sa vždy stretnem s milým prístupom.
a čo sa týka toho platenia, nič sa neplatí.. zo zákona máš nárok na preventívnu prehliadku ale nieje to tak povinné ako prehliadka u zubára... je to pre tvoje dobro, aby sa predišlo prípadným ochoreniam...
miriam ked mas pocit ze sa nesprava tak ako sa ma, tak ju zmen..ja mam napr takeho super doktora ze ked vychadzam von tak mam usmev na tvari
ďakujem za Vaše príspevky, ja neviem prečo, ale hrozne sa toho bojím, je to nepríjemné aj doktorka je nepríjemná, chodím tam tak nerada, že to vždy odkladám na neskôr a teraz som zistila, že som tam nebola vyše dvoch rokov, tak mám normálne strach, čo mi na to povie. Beriem aj antikoncepciu, bojím sa, že ma sfúkne, že som tam tak dlho nebola, príp. mi nedá niečo k úhrade (ako je to napr. u zubára, keď neprídeš raz za rok, tak ten ďalší si prehliadku platíš - dúfam, že na gynde to tak nie je).