Dobrý deň, mám taký problém, pred tým než mi zistili mykózu v pošve som s priateľom mala sex, kde do mňa vnikal zo zadu(nie do análu)na psíka sa tomu hovorí, či ako :D neviem.. a pri tom narážal, bola to neskutočná bolesť, tupá, strašná.bolelo ma to pri skákaní, prirážaní..vyliečila som si aj infekciu dolných močových ciest, a čakám kým sa vyliečim aj z tej mykózy..neviete náhodou z čoho môže byť tá bolesť. Najbližší sex budeme mať až keď sa vyliečim..a mám strach, že to bude opäť bolieť. Ďakujem za radu :)
Bolesť pri sexe zo zadu.
..tak viem sa presne nastaviť, žeby ma to nebolelo, ale proste zozadu to nijak raz neide :/ v každom uhle ma to bolí, keď priráža a tak..
..a použila niektorá z vás už Rosalgin? aké sním máte skúsenosti?
Moze to suvisiet aj s tym, v akej polohe si (v akom uhle si), mne sa tiez obcas stava, ze v urcitom uhle pocitujem bolest, tak si to trosku pozmenim, aby to nebolelo a bolo oki...
Ale ved sa zamisli co ta od zadu moze boliet ved je to najzakladnejsia poloha .Od zadu se najidealnejsia poloha nie s predu ako si mislia mnohe?
..nie nemá ho objemnejší, má ho naopak menší ako ten predchádzajúci..tak tiež ma to prekvapilo..
Najprv sa poriadne vylieč a potom si užívaj pokojne sex.. :) myslím si, že je to pravdepodobne z tej mykózy..
nema nejaky vacsi objemnejsi penis oproti tvojmu predchadzajucemu? moze to byt aj tym..
..Ale s prvým priateľom ma to vôbec nebolelo, s ním to išlo hladko..ale teraz..uf, ale asi to bude z toho, že to tam dole nie je v poriadku..lenže ono ma to bolí, aj keď je na mne a uvoľním sa..vtedy to bolí najviac :/
najskor to bola bolest z narazania na krcok maternice. pri tejto polohe je to velmi pravdepodobne. ale asi si mala bolesti aj z tych chorob