Ahoj kočky. Chcem aby ste vyjadrili názor na moju situáciu.
Mala som vzťah s jedným chalanom, vlastne ešte to vzťah nebol, bolo to také spoznávanie sa, s bozkami, objatiami (bez sexu)..
Lenže.. Problém bol v tom, že sa do toho zamiešala jeho bývalá.. Bol čerstvo po rozchode s ňou... My sme sa poznali dosť dlho, mám taký pocit, že som sa s ním poznala dlhšiu dobu ako ona... a keď sa s ňou dal dokopy, so mnou musel pretrhnúť všetky, úplne všetky kontakty pretože ona na mňa neskutočne žiarlila, pričom nemala absolútne žiadny dovod, nestretávali sme sa, ked sme si písali, bolo to naozaj len v rámci kamarátstva...
Takže on na podnet jej žiadosti pretrhol so mnou všetky kontakty. Keď sa rozchádzali napísal mi, začali sme sa stretávať až to prerástlo do toho, že to bolo každý deň a neskutočne sme si chýbali.. Lenže, ja som začala robiť cirkusy, stále ho posielať za nou, neverila som mu, pričom zo začiatku ju uplne ignoroval, neodpisoval jej, nereagoval na nu ani keď sa stretli,proste kašlal na nu (mám to od dobrého zdroja, že to takto bolo)...Lenže ona mi strpčovala život, vypisovala mi každý deň správy typu, že ma má len na jedno a že len ju ľúbi(pričom opať poznamenávam, že nikdy k ničomu nedošlo)... Nakoniec mi oznámil, že sa k nej vracia, a že mal s ňou len "zlé obdobie"...
Mala som ho naozaj veľmi rada, pretože som si s ním rozumela naozaj skvelo, a povahovo mi absolútne vyhovoval, ako doposiaľ žiadny chlap v mojom živote..Pre mňa je naozaj ťažko nájsť chlapa, ktorý mi povahovo vyhovuje pretože som naozaj kompliková povaha...
A tak... Už dva mesiace sú rozidený, my sme opať v kontakte, ospravedlnil sa mi, povedal, že to bola veľká chyba a že je mu to ľúto....
Chýba mi, a chcela by som byť opať s ním ale bojím sa sklamania. Je to skvelý chlap, a skvelý človek...Ja som povaha, ktorá druhé šance nedáva, a nikdy som ani nikomu nedala, pretože mám ponaučenie z mojho uplne prvého vzťahu, že sa to nevypláca.. Ale keď on..... :-((
mám mu dať ešte jednu šancu?
chyba vsetkych zenskych. preco vas pritahuju taky idioti ? nedokazem to pochopit. ano ked mu da kopacky byvala ku ktorej sa vratil vtedy si mu dobra aj ty. a ty si cela stastna ze ta chce. moja rada: kasli nanho nech je teraz sam ak je taka truba. ak ti nechybal ked bol s byvalkou a prezila si to prezijes aj toto chvilkove obdobie ;) (ak si chces len uzit, tak je tato tema zbytocna)
chyba vsetkych zenskych. preco vas pritahuju taky idioti ? nedokazem to pochopit. ano ked mu da kopacky byvala ku ktorej sa vratil vtedy si mu dobra aj ty. a ty si cela stastna ze ta chce. moja rada: kasli nanho nech je teraz sam ak je taka truba. ak ti nechybal ked bol s byvalkou a prezila si to prezijes aj toto chvilkove obdobie ;) (ak si chces len uzit, tak je tato tema zbytocna)