Prosím Vás o radu, pretože mám partnera ktorý je hotový do minúty. Má 21 rokov a už má samozrejme aj skúsenosti ale akosi mu to somnou nefunguje, proste len ma vidí , chvíľu sa pohráme, zasunie a už strieka. Mňa taký "sex" už nebaví. Bol aj u lekára ale ten mu povedal len toľko že si musíme na seba zvyknúť alebo vymeniť partnerku a predpísal mu nejaký skľudňujúci gél, ktorý mu ho totálne zabije a už sa mu ani nepostaví. A také niečo že by som ho mala najprv spraviť a potom sa pustiť do sexu tak to ma nejako neláka pretože kým toto všetko préjde tak ma opustí aj tá chuť na sex...Už som z neho totálne zúfala, ja ho ľúbim a preto ho nechcem opustiť, ale takto to nejde...Prosím o pomoc!!!
Môj partner môže byť hasič
Lumi1 tak potom neozaj neviem ako poradit :-(
katika88
:))tak to by ťa zaujímalo:))ee všetky sú mu malé a tu v okolí sa ten XXL ani nedá zohnať, nikde ani v sexšope ho nemajú
Fuha tak potom fakt neviem ako inak pomoct.Mne to pripada tak ze predtym moc skuseny nebol lebo pocula som ze problem predcasnej ejakulacie sa tyka najma chlapcov ktory so sexom zacinaju tak ked vravis ze bol predtym skuseny tak neviem v com je potom problem.Rada by som poradila ale fakt neviem ako.Mozno sa to fakt musi riesit len tak ze sa pred sexom sam spravi alebo ty ho spravis...A este otazka to mu fakt nie je dobry ziaden kondom?Co sa tyka velkosti?
katika88
no tak tie kondomy by museli byť XXL lebo všetky ostatné sú mu malé a to dosť pochybujem že by také zohnal. A keď ide o tú psychiku tak máš pravdu ale aj pre mňa je to ťažké...už mi je pritom normálne do plaču
Lumi1 chapem ze je tvoj chlapec z toho zniceny lebo sa zrejme citi dost neschopny tak teraz potrebuje hlavne tvoju oporu a prosim ta pokus sa nedavat najavo svoje sklamanie lebo je to aj vec psychiky ze ked sa nieco stane a boji sa ze sa to zopakuje tak ono to tak aj bude.Pocula som ze existuju aj kondomy ktore maju v lubrikante látku, ktora znizi citlivost a umožní tak predlzenie styku.Volaju sa Durex Performa,tak skuste toto a snad to pomoze.
Aalex
veď sme to aj tak skúšali ale bolo to potom už divné, lebo i keď sa spravil tak on sa necítil super, aj on je z toho všetkého sklamaný, , že to nefunguje a aj jemu to nevyhovuje. Keď ho psravím zase treba počkať kým sa mu znova postaví a väčšinou už nie je taký tvrdý...Proste sme obaja z toho zničení a nevieme si to vychutnať už na druhý raz...Dočastné..hmm...sme spolu 5 mesiacov a stále je to rovnaké
Mali sme s partnerom podobný problém, riešili sme to presne tak, najprv "ho spraviť" a potom sex. Nebol v tom veľký problém - netrvá to dlho - veď to sama vieš. Ak ho miluješ, bude to úplne OK,chceš predsa aby ste si to užili obaja,ber to ako "predohru" :o)
....a je to len dočasnééééé
Ak sa mate radi,takyto problem urcite vyriesite.Partner by mal trenovat vydrz (su na to techniky),pripadne by bolo naozaj dobre "spravit" ho a potom sa venovat sexu.Ved ak je taky rychly,tak ta za ten cas nemoze prejst chut...
Vymeniť partnerku? Sme ludia, nie nosorožce!