Prosím Vás o radu, pretože mám partnera ktorý je hotový do minúty. Má 21 rokov a už má samozrejme aj skúsenosti ale akosi mu to somnou nefunguje, proste len ma vidí , chvíľu sa pohráme, zasunie a už strieka. Mňa taký "sex" už nebaví. Bol aj u lekára ale ten mu povedal len toľko že si musíme na seba zvyknúť alebo vymeniť partnerku a predpísal mu nejaký skľudňujúci gél, ktorý mu ho totálne zabije a už sa mu ani nepostaví. A také niečo že by som ho mala najprv spraviť a potom sa pustiť do sexu tak to ma nejako neláka pretože kým toto všetko préjde tak ma opustí aj tá chuť na sex...Už som z neho totálne zúfala, ja ho ľúbim a preto ho nechcem opustiť, ale takto to nejde...Prosím o pomoc!!!
môj partner môže byť hasič
rozmyslam, ako je to s muzmi.. :-)
dokazete si aj takyto kratky sex uzit? alebo je to aj pre vas neuspokojujuce? (ved vlastne ide o nejaku formu rychlovky, nie?) ako to vnimate??
takze po poziti alkoholu alebo travi vydrzi dlhsie..? no u mna je to prave naopak, mne to strasne zvysuje sexualny apetit.
never zenam ked ti povedia ze sa spravili 95% je ze sa nespravili vedia velmi dobre hrat a klamat
kondom pouzivaju len nahodni jebaci ale ked som z niekym uz nejaku dobu tak ho nebudem trapit nejakym kondomom
až na to ,že to bol jeho nápad,on ho používať chce a ja tiež,všetko ide cez komunikáciu spoločnú-moja
no ked ti zalezi na partnerovi a chces aby aj on mal nieco z vasho spolocneho milovania, tak KONDOM nie je to najspravnejsie riesenie
Ja osobne tiež mávam tento problém. Ale len vždy keď to je prvýkrát s inou partnerou. Riešim to tak, že sa buď najskôr uspokojíme orálne a po krátkej pauze sa milujeme klasicky alebo si dáme rýchle čísielko a po pauze ďaľšie - omnoho dlhšie :o). Penis už nie je taký citlivý a potom mám problém , že partnerka sa spraví 2x a ja ani raz.
poviem ti to na rovinu je to mlady chalan potrebuje sa vystriekat po case sexovania mozno ho nebudes vzrusovat tak ako teraz a mozno mu to bude trvat dlhsie ale je to tak mozno po viac rokoch zacne svoje telo ovladat vaic ale poznam aj 40 rocnych co sa po 2 minutach odbavia takze neviem , tak vela trpezlivosti ale to ze vymenis chlapa nezarucuje ze ostatny vydrzia dlhsie hihihi